Χανιά | Στην Κίσσαμο μέλη και υποψήφιοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

χανιά-στην-κίσσαμο-μέλη-και-υποψήφιοι-203340

ΚΙΝΗΜΑ_ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥΤην ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας των Δήμων επισήμαναν κατά τη σημερινή επίσκεψη τους στο Δήμο Κισσάμου οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας τους στην περιοχή της Κισσάμου.

Το κλιμάκιο του Κινήματος το οποίο αποτελούνταν από τους υποψήφιους βουλευτές Ζεκάκη-Σγουρομάλλη Σοφία, Μαρακάκη Γιάννη, Πολιουδάκη Γιώργο, Σαμιωτάκη Αντώνη, Σημαντηράκη Αριστέα και Χαλακατεβάκη Ηλία, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Σταθάκη, για τα θεσμικά, οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κισσάμου καθώς και για τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής. Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι του Κινήματος εξέφρασαν την πλήρη στήριξη τους στο έργο και την προσπάθεια του Δήμου για την κοινωνική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Κισσάμου ενώ παρουσίασαν τις θέσεις του Κινήματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το παρών έδωσαν επίσης στη συνάντηση και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βαρουχάκη Σταυρούλα, Παρτσαλάκης Αντώνης, Γλαμπεδάκης Βασίλης, Ξυπολιτάκης Μανώλης, η πρόεδρος του ΔΣ Κισσάμου κα. Πατερομιχελάκη Κατερίνα, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου Κισσάμου και τ. Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων Γαβριήλ Κουρής και στελέχη του Δήμου.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook