Χανιά | Στην Αγιά η ΒΙΟΧΥΜ | Μ. Μαρακάκης : «Στόχος να γίνει μια σύγχρονη κερδοφόρα επιχείρηση»

χανιά-στην-αγιά-η-βιοχυμ-μ-μαρακάκης-76054

marakakisΣτην Αγιά, στις παλιές εγκαταστάσεις της ενώσεως Γεωργικών Συνεταιρισμών Χανίων θα μετακομίσει η ΒΙΟΧΥΜ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον SUPER FM 89.6 ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακακης.

Ο κ. Μαρακάκης τόνισε πως οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ενοικιάστηκαν για το σκοπό αυτό για διάστημα τριάντα ετών.

Ο κ. Μαρακάκης τόνισε επίσης πως η ΒΙΟΧΥΜ ήρθε στα χέρια της τράπεζας με μοναδικό στόχο να γίνει μια σύγχρονη κερδοφόρα επιχείρηση.

Η τράπεζα θα πραγματοποιήσει μια επένδυση στην ΒΙΟΧΥΜ ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σε ότι αφορά τις παλιές κτιριακές εγκαταστάσεις τόνισε με έμφαση πως θα αξιοποιηθούν προς όφελος της εταιρείας.

Ό πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας είπε ότι η ΒΙΟΧΥΜ θα γίνει μια από τις πλέον σύγχρονες επιχειρήσεις στον τομέα της χυμοποίησης  εσπεριδοειδών που όμως δεν θα αρκεστεί μόνο σε αυτό αλλά θα προχωρήσει και σε άλλες ανάλογες δράσεις, όπως η χυμοποίηση της ντομάτας, η ποτοποιία, τα αναψυκτικά. Επίσης εξετάζεται και το ενδεχόμενο να προχωρήσει η εταιρεία και στην εμφιάλωση νερού.

Ο κ. Μαρακάκης τέλος σημείωσε πως όλα αυτά θα γίνουν σε περίπου ένα χρόνο όταν πλέον θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση της εταιρείας στην Αγιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook