Χανιά | Στήθηκε το μπλόκο στην Εθνική οδό | Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες | Photos

χανιά-στήθηκε-το-μπλόκο-στην-εθνική-οδ-324657
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στα μπλόκα στην Εθνική οδό μετέφεραν τον αγώνα τους από το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες και στα Χανιά, κλιμακώνοντας με τον τρόπο αυτό τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο νέο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες των Χανίων προχώρησαν σε σταδιακό κλείσιμο της Εθνικής Οδού στον κόμβο στα Μεγάλα Χωράφια διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, για την οποία όπως λένε οδηγεί στην εξαθλίωση τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η σημερινή κινητοποίηση των αγροτών στα Χανιά που διοργανώθηκε από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο ξεκίνησε με μαζικό συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ολοκληρώθηκε με την συγκέντρωση και το μπλόκο στον κόμβο της Εθνικής Οδού Χανίων Ρεθύμνου στα Μεγάλα Χωράφια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο πρώτος αποκλεισμός του δρόμου έγινε λίγο μετά την μία το μεσημέρι και για δέκα λεπτά της ώρας περίπου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κ. Σοφοκλής Τσουρουνάκης οι αγρότες θα κλιμακώσουν της κινητοποιήσεις τους και σημείωσε χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση εμπαίζει τον αγροτικό κόσμο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τόνισε επίσης πως οι αγρότες δεν θα πάνε στον διάλογο αν δεν αποσύρει τα μέτρα η κυβέρνηση. Επεσήμανε δε πως ο δρόμος θα κλείνει σε λογικά πλαίσια και δεν υπάρχει καμία διάθεση να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων κ. Σταυριανουδάκη που παράλληλα κάλεσε τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το παρόν συμπαραστεκόμενοι στις κινητοποιήσεις των αγροτών έδωσαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Βουρλάκης και ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης.

Ο αποκλεισμός της εθνικής οδού δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας και θα πραγματοποιείται σταδιακά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook