Χανιά | Σπούδασε Spa Therapist, πιστοποιήσου και δούλεψε την άνοιξη του 2018!

χανιά-σπούδασε-spa-therapist-πιστοποιήσου-και-δ-592907

Η Zoe Spa Managment ανακοινώνει για πρώτη φορά τον Πιστοποιημένο Κύκλo Εκπαίδευσης, Spa Therapist στα Χανιά Κρήτης!

Η εξειδίκευση στις μέρες μας είναι το κλειδί για να μπορέσουν οι νέοι άνθρωποι να αποκτήσουν τις γνώσεις που τους χρειάζονται με ΣΤΟΧΟ την εύρεση εργασίας.

Στην Ελλάδα της κρίσης, ο τουρισμός είναι μία από τις λίγες πηγές της οικονομίας που ακόμα μπορεί να φέρει έσοδα και κέρδη.

Ένα κομμάτι του τουρισμού είναι και οι υπηρεσίες ευεξίας (wellness). Για να κατακτήσουμε την ποιότητα και το κέρδος σ’ αυτό το κομμάτι χρειάζονται άνθρωποι εξειδικευμένοι.

Ο Spa therapist είναι μια ειδικότητα που, αντίθετα με πολλές άλλες, έχει πολύ μεγάλη ζήτηση και καλές αμοιβές.

Μέσα από την εμπειρία μας, στην διαχείριση και οργάνωση Spa σε ξενοδοχειακές μονάδες, αντιληφθήκαμε το κενό που υπάρχει στην ικανότητα επάνδρωσης των χώρων αυτών λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Έτσι οδηγηθήκαμε στη δημιουργία κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με αντικείμενο εκπαίδευσης την εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών σε Spa.
Ο κύκλος περιλαμβάνει εκπαίδευση σε τεχνικές μάλαξης που είναι απαραίτητες να υπάρχουν στον κατάλογο ενός Spa, π.χ. χαλαρωτική μάλαξη, μάλαξη βαθέος ιστού (Deep tissue), λεμφικό μασάζ, μασάζ κεφαλής, hot stones, foot massage, cupping massage κλπ.

Εκτός από τις τεχνικές όμως, που φυσικά είναι απαραίτητες, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στον κώδικα συμπεριφοράς και στα πρωτόκολλα λειτουργίας ενός Spa.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε ένα Spa ξενοδοχείου θα έρθουν άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές συνήθειες και γνώσεις. Ο άνθρωπος που θα τους υποδεχθεί και θα τους φροντίσει μέσα στον «μαγικό» χώρο του Spa, θα πρέπει να έχει πολλές και ειδικές ικανότητες όπως, ας πούμε, να είναι ευγενικός, χαμογελαστός, να ξέρει τεχνικές, αλλά επίσης να μπορεί να προτείνει την κατάλληλη τεχνική για τον πελάτη που ζητάει τη βοήθειά του.

Ο Spa therapist θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει κάποιον πελάτη ίσως μια και μοναδική φορά. Είναι απαραίτητο λοιπόν, μέσα σε 30’, 40’, 60’ λεπτά, να καταφέρει να αφήσει τέτοια «μνήμη» στο σώμα του ώστε ο πελάτης να θέλει να ξαναζήσει μια εμπειρία σαν αυτή.

Μοναδικά του εφόδια για να το πετύχει αυτό είναι, η γνώση και η εξειδίκευση, πράγματα που θα αποκτήσει με πρόγραμμα και δουλειά.

SPA THERAPIST CERTIFIED TRAINING στους χώρους του Flight School Chania

Πάρε τώρα το μέλλον στα χέρια σου!

Γίνε Spa Therapist με τους κορυφαίους επαγγελματίες και βρες άμεσα εργασία!

Η Zoe Spa Managment ανακοινώνει για πρώτη φορά τον Πιστοποιημένο Κύκλο Εκπαίδευσης Spa Therapist στα Χανιά Κρήτης στο Flight School Chania | Aerial arts, Yoga & Traditional Μassage, Ελευθερίας 83, Πασακάκι

Εφοδιάσου με τις κατάλληλες γνώσεις μέσα από τα εκπαιδευτικά πιστοποιημένα σεμινάρια του Zoe Spa Management και χτίσε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του τουρισμού και όχι μόνο.

Ο τουρισμός είναι μια μεγάλη και γρήγορα αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, αποτελεί μια και ίσως τη μοναδική «βαριά» βιομηχανία της χώρας. Η ανάπτυξη της μας οδηγεί όλους σε ανάλογες διαδικασίες ατομικής και συλλογικής εξέλιξης, τόσο στο χώρο της εργασίας όσο και στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης.

Ένας πολύ σημαντικός τομέας είναι οι εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς που παρέχονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα (Spa, Κέντρα Eυεξίας κτλ).

Η εταιρεία Zoe Spa Management δραστηριοποιείται στο χώρο των Εναλλακτικών θεραπειών και στην οργάνωση, διαχείριση και συνολική λειτουργία Spa ξενοδοχειακών μονάδων, ποιοτική εκπαίδευση και υποστήριξη θεραπευτών με σκοπό την απασχόληση σε spa ή και σε εναλλακτικά θεραπευτήρια. Επίσης προσφέρει ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη σε οργανισμούς και εταιρείες. Η εξειδικευμένη εκπαίδευση και η πολυετής εμπειρία αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη δημιουργία και ανάπτυξη κερδοφόρων Spa στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στα πλαίσια της επαγγελματικής εξέλιξης, το Zoe Spa Management, προωθεί την έναρξη ενός νέου κύκλου σεμιναρίων εκπαίδευσης και κατάρτισης επαγγελματιών με την ειδικότητα του Spa Therapist.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 300 ΩΡΩΝ

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών αλλά και την πρακτική εξάσκηση αυτών μέσα στο χρονικό διάστημα των οχτώ(8) μηνών (300 διδακτικές ώρες, θεωρία και πρακτική).

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν πάνω στις εξής θεραπευτικές τεχνικές και πρακτικές:

• Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού

• Χαλαρωτικό Μασάζ

• Λεμφικό Μασάζ

• Hot Stones

• Cupping Therapy (Θεραπεία με Βεντούζες)

• Ινδικό Μασάζ Κεφαλής

• Μασάς Κοιλίας / Παχέος Εντέρου

• Φροντίδα Προσώπου και Σώματος με Φυσικά Προϊόντα

• Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία

• Κώδικας Συμπεριφοράς και Πρωτόκολλα Λειτουργίας Spa

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και στα Χανιά Κρήτης.

Το συγκεκριμένο πακέτο σπουδών απευθύνεται σε Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Αισθητικούς αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτική εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα του Spa Therapist και σας εξασφαλίζει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ.

*** Όσοι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν εγγραφή έως και την Παρασκευή 06/10 θα επωφεληθούν έκπτωση 10%.

Πληροφορίες και εγγραφές για τα Χανιά:
Flight School Chania | Aerial arts, Yoga & Traditional Μassage:

Ελευθερίας 83, Πασακάκι

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28210 79806 & 6934583344

Zoe Therapies:

Αναλήψεως 5, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313 088480, 6977134627

email: [email protected] | www.zoespa.gr

One thought on “Χανιά | Σπούδασε Spa Therapist, πιστοποιήσου και δούλεψε την άνοιξη του 2018!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook