Χανιά | Σπήλαια… διέκοψαν την επέκταση του Αεροδρομίου

χανιά-σπήλαια-διέκοψαν-την-επέκτασ-124876

aerodromioΗ εύρεση… σπηλαίων κατά τη διάρκεια των χωματουργικών εργασιών επέκτασης του αεροδρομίου ήταν η αιτία διακοπής του έργου  για ένα μήνα! Αυτό επισήμανε μιλώντας πριν λίγο στους ξενοδόχους των Χανίων ο Γ΄αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Χανίων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μίλησε για προβλήματα που προκύπτουν κατά τις εργασίες του αεροδρομίου και που όπως είπε « κινδυνεύουν να μας φέρουν εκπρόθεσμους, δηλαδή 31-12-2015 που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο να μην έχει τελειώσει».

Ειδικότερα ο γ΄αντιπρόεδρος της Βουλής είπε: «Προέκυψε ένα θέμα που το παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή. Πριν από ένα μήνα στις εσκαφές στην ανατολική πλευρά του αεροσταθμου -που είχαν προχωρήσει αρκετά – φάνηκαν κάποια σπήλαια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «φρενάρει» το έργο και για ένα μήνα να μην προχωρήσει ούτε για ένα πόντο! Ευτυχώς που το Πολυτεχνείο μετά από δική μου παρέμβαση ενεργοποιήθηκε και έκανε μελέτη σε χρόνο ρεκόρ 25-30 ημερών ενώ χρειάζονταν 6 μήνες. Και ξεκίνησε μια διελκυστίνδα ποιός πληρώνει και τι πληρώνει για το επιπλέον έργο. Με παρέμβαση στον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών τον κ. Σιμόπουλο λύθηκε το πρόβλημα και θέλω να πιστεύω ότι και στο μέλλον δεν θα φανούν παρεμφερή προβλήματα. Αν δεν υπάρχουν σε ανάλογα προβλήματα άμεσες λύσει τότε το έργο που είναι το σημαντικότερο που γίνεται στην Κρήτη θα κινδυνεύσει άμεσα».

Πηγή: Γιώργος Κώνστας | Χανιώτικα Νέα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook