Χανιά | Σκουπίδια παντού στον Καλυκά | Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι | Photos

χανιά-σκουπίδια-παντού-στον-καλυκά-α-488661

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής του Καλυκά, καθώς καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με σκουπίδια που κανείς από ότι φαίνεται δεν μαζεύει.

Πιο συγκεκριμένα, τα σκουπίδια πρωταγωνιστούν στην Οδό Αθηνάς, η οποία είναι ένας αρκετά κεντρικός δρόμος.Πρόκειται ακριβώς για το δρόμο, ο οποίος περνάει ακριβώς έξω από το super market Χαλκιαδάκης και πάει προς το λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Όπως καταγγέλουν στο zarpanews.gr οι κάτοικοι της περιοχής, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει μετατραπεί σε μια μικρή χωματερή αφού έχει μήνες να καθαριστεί.skoupidia_kalikas3skoydia_kalukas2skoypidia_kalykasΜάλιστα οι κάτοικοι λένε: «τα σκουπίδια είναι τόσο παλιά που έχουν αρχίσει να αποσυντίθενται. Το έχουμε επισημάνει σε οδοκαθαριστές του δήμου που συναντάμε σε κοντινούς δρόμους αλλά η απάντηση είναι ότι αυτοί πάνε όπου τους λένε. Η οδός Αθηνάς επειδή εξυπηρετεί το super market, το λύκειο αλλά και μια παιδική χαρά (με αρκετή κίνηση τα βράδια από νεαρούς) θέλει καθάρισμα κάθε μέρα και όχι μια φορά το χρόνο.Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής δεν αντέχουμε άλλο την αναισθησία μερικών συμπολιτών μας και την αδιαφορία του δήμου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook