Χανιά | Σε συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους η απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων της Κυριακές δηλώνει ο Βουλγαράκης

χανιά-σε-συνεννόηση-με-τους-εμπλεκόμε-7825

boulgarakis apostolisΣωστό θεωρεί ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, πως είναι το να περάσει η αρμοδιότητα στους αντιπεριφερειάρχες, για  να αποφασίσουν όχι μόνο για τον αριθμό των Κυριακών που θα μπορούν – πάντα σε προαιρετική βάση – να λειτουργούν τα καταστήματα, αλλά και τις περιοχές στις οποίες θα ισχύει η απελευθέρωση, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Όπως είπε ο κ. Βουλγαράκης, μιλώντας στον SUPER FM 89.6 οι Αντιπεριφερειάρχες διαθέτουν τη γνώση για τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων τόνισε μεταξύ άλλων πως η θέση που είχε πάρει και παλιότερα, ήταν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα επτά Κυριακές το χρόνο, ενώ σημείωσε παράλληλα ότι θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Πάντως ο κ. Βουλγαράκης τόνισε ότι ο προσανατολισμός είναι να είναι ανοιχτά τα καταστήματα επτά Κυριακές , εκτός και αν οι εμπλεκόμενοι ζητήσουν κάτι διαφορετικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook