Χανιά | Σε κλίμα ενότητας ψηφίζουν οι δικηγόροι

χανιά-σε-κλίμα-ενότητας-ψηφίζουν-οι-δι-128377

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε εξέλιξη είναι από τις 07:00 το πρωί, οι εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους όλης της χώρας, για την ανάδειξη νέων προέδρων και συμβούλων, με ξεχωριστά – για πρώτη φορά – ψηφοδέλτια.

Στα Χανιά, η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, σε εξαιρετικό κλίμα, με τα μέλη και τους υποψηφίους να εκφράζουν την ελπίδα και την πεποίθηση ότι η ενότητα και η ομοψυχία που καλλιεργήθηκαν προεκλογικά θα ισχύσουν και μετά τις εκλογές.

Υποψήφιοι πρόεδροι είναι οι κύριοι Γιάννης Δασκαλάκης, Ευτύχης Μαυρογένης και Μανώλης Παπαδομανωλάκης ενώ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τους υποψηφίους συμβούλους.

Το zarpa.gr, συνομίλησε με τους τρεις υποψηφίους προέδρους, οι οποίοι δήλωσαν τα εξής:

giannis daskalakisΓιάννης Δασκαλάκης: «Άψογος και ουσιαστικός ο προεκλογικός αγώνας»

«Τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Χανίων, σήμερα ψηφίζουν για να αναδείξουν πρόεδρο και δεκαμελές διοικητικό συμβούλιο που θα διοικήσει το σύλλογο για την προσεχή τετραετία. Μετά από έναν προεκλογικό αγώνα άψογο και ουσιαστικό, οι δικηγόροι με ενότητα αλλά και γνώση των προβλημάτων των οποίων υπάρχουν, οι δικηγόροι ψηφίζουν εκείνους που θα κληθούν να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, τόσο τοπικά όσο και θεσμικά. Οι δικηγόροι, που άλλωστε κατά παράδοση έχουμε ενότητα, θα προσπαθήσουμε πάλι συλλογικά, να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας για να τα διαχειριστούμε όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Γιάννης Δασκαλάκης

eutihis maurogenis

 Ευτύχης Μαυρογένης: «Μας ενώνουν τα κοινά προβλήματα»

«Τις προηγούμενες ημέρες, όλοι οι υποψήφιοι είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις σκέψεις και τις απόψεις μας προκειμένου να οδηγηθούμε σε έναν ήπιο προεκλογικό αγώνα. Σήμερα είναι η ημέρα των συναδέλφων, οι οποίοι με την τελική τους ψήφο, θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Ελπίζω και πιστεύω να διατηρηθεί το κλίμα ενότητας, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να εργαστούμε πραγματικά και ομαδικά για την επίλυσή τους», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Ευτύχης Μαυρογένης.

manolis papadomanolakis

Μανώλης Παπαδωμανωλάκης: «Διοικητικό σύμβούλιο – πόλος αντεπίθεσης για τους δικηγόρους»

Οι εκλογές του δικηγορικού συλλόγου διεξάγονται σε μια στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη, τόσο για τη δικαιοσύνη, όσο και για την δικηγορία αλλά και ασφαλώς για ολόκληρη την κοινωνία. Το «στοίχημα» ή διακύβευμα αυτών των εκλογών,  είναι το ένα θα μπορέσουμε να αντιταχθούμε στο μέλλον που μας ετοιμάζουν. Θεωρώ ότι μέσα από την εκλογική διαδικασία θα αναδειχθεί ένα διοικητικό συμβούλιο ισχυρό, που θα αποτελέσει πόλο αντεπίθεσης και για τους δικηγόρους.

One thought on “Χανιά | Σε κλίμα ενότητας ψηφίζουν οι δικηγόροι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook