Χανιά | Σε καμπ της Εθνικής Γυναικών Γκεοργκίεβα και Μαζοκοπάκη του Ν.Ο.Χ

χανιά-σε-καμπ-της-εθνικής-γυναικών-γκε-152525

Georgieva_MazokopakiΟλοκληρώνεται αύριο  Παρασκευή 23 Ιανουαρίου το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Γυναικών Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο οποίο από την περασμένη Δευτέρα 19 του μήνα, λαμβάνουν μέρος η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία Μαζοκοπάκη.

Οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων προπονούνται στο κολυμβητήριο Κερατσινίου, με την πρόσκλησή τους να δηλώνει ότι παραμένουν σταθερά στα πλάνα της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ναταλίας Τσερνέσκα και της Μαρίας Θηβαίου, τεχνικής συμβούλου Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Στο μεταξύ στην ομάδα ομοσπονδιακού ενδιαφέροντος ανακοινώθηκε πως συμπεριλήφθηκαν τρεις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που πρόκειται για την Αναστασία Παπασηφάκη, την Ευαγγελία Γαυγιωτάκη και την Αριάδνη Μαλινδρέτου.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της ΚΟΕ, τα τρία κορίτσια θα πρέπει να μάθουν τη χορογραφία του Ομαδικού που παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη τον Ιούλιο του 2013. Η συγκεκριμένη χορογραφία θα χρησιμοποιηθεί στο τεστ αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας Κορασίδων Α’, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σύντομα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία.

Μαζί με τρεις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου στο τεστ αξιολόγησης έχουν επιλεγεί άλλα 12 κορίτσια από σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook