Χανιά | Σε απόγνωση κάτοικοι της Χαλέπας | Κίνδυνος και ανυπόφορη σκόνη από μισοτελειωμένα έργα | Photo

χανιά-σε-απόγνωση-κάτοικοι-της-χαλέπα-285712

Προβληματική έχει γίνει η κατάσταση για τους κατοίκους της οδού Αυστραλών Μαχητών στην Χαλέπα, εξαιτίας της αδιαφορίας των αρμοδίων υπηρεσιών που όπως καταγγέλλεται στο zarpanews.gr , ξεκινούν διάφορα έργα και τα αφήνουν μισοτελειωμένα, με αποτέλεσμα να υπάρχει όχι μόνο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος, αλλά και η σκόνη να κάνει τη ζωή των περίοικων ανυπόφορη.

Η καταγγελία αναφέρει τα παρακάτω:

«Με την παρούσα επιστολή οι κάτοικοι της οδού Αυστραλών Μαχητών Χαλέπας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και ζητήσουμε τη βοήθειά σας για να απαλλαγούμε από τον εφιάλτη που ζούμε από την αρχή του καλοκαιριού.

xalepa dromosΣυγκεκριμένα με τα έργα που εκτελούν οι φορείς ΔΕΗ , ΔΕΥΑΧ, ΟΤΕ και αφήνουν ημιτελή. Το γεγονός αυτό μας ανησυχεί και με δεδομένο την μη αποπεράτωση των της έργων μας έχει φέρει σε απόγνωση διότι πέρα του ότι μπορεί να προκληθεί ατύχημα έχομε πνιγεί από την σκόνη ( δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα καλοκαιριάτικα ) όπως απεικονίζουν οι φωτογραφίες .

Τέλος σας επισημαίνομε την αδιαφορία του Δήμου προς τους Δημότες του και που μας αναγκάζει να απευθυνθούμε στο τύπο ώστε να ξεπεραστούν τα διάφορα προβλήματα και να αρχίσει επιτέλους η ομαλή λειτουργία του εν λόγω δρόμου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook