Χανιά | Σειρήνες και σφυρίγματα διαμαρτυρίας από τη Δημοτική Αστυνομία

χανιά-σειρήνες-και-σφυρίγματα-διαμαρ-78345

dimotiki222Μουδιασμένοι από το σοκ της είδησης ότι οι θέσεις τους καταργούνται, θυμωμένοι αλλά και αποφασισμένοι να αντιδράσουν με κάθε μέσο που διαθέτουν, οι δημοτικοί αστυνομικοί των Χανίων, πραγματοποίησαν το μεσημέρι μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο.

dimotiki333Σφυρίχτρες και σειρήνες «επιστρατεύτηκαν», για να «προειδοποιήσουν», αυτήν τη φορά όχι τους διπλοπαρκαρισμένους οδηγούς αλλά τους πολιτικούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις.

dimotiki111Η πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο στις 12 το μεσημέρι, πέρασε από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς όπου έκανε αναστροφή για να κατευθυνθεί προς την οδό Σκαλίδη και στα Νέα Καταστήματα για να επιστρέψει στο Δημαρχείο λίγο μετά τη μία.

dimotiki

Στο πλευρό των 64 δημοτικών αστυνομικών του δήμου Χανίων, οι συνάδελφοι, οι φίλοι τους αλλά και μέλη των οικογενειών τους.

dimotiki1Οι ίδιοι πιστεύουν ότι τους στοχοποιούν επειδή δεν είναι αρεστοί στον πολίτη.

dimotiki2Είναι οργισμένοι, αγωνιούν για το μέλλον.

dimotiki4Έχουν οικογένειες, παιδιά, δάνεια κι ένα προγραμματισμό στη ζωή τους που ξαφνικά βρίσκεται «στον αέρα».

dimotiki6«Για ‘μας όσα συμβαίνουν είναι αιτία πολέμου», δηλώνει η αρμόδια αντιδήμαρχος, κα Ζεκάκη.

dimotiki3Νωρίτερα το πρωί, έγινε νέα έκτακτη γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι εργαζόμενοι στο δήμο, όπου αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων με βάση το πλαίσιο που έχει αποφασιστεί σε κεντρικό επίπεδο.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι υπηρεσίες του Δήμου παρέμειναν κλειστές ενώ νέα γενική συνέλευση για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα και σε τοπικό επίπεδο, έχει προγραμματιστεί για αύριο.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dimotikitelos1

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook