Χανιά | «Σέντρα» για το νέο γήπεδο στο Βαρύπετρο | Photos

χανιά-σέντρα-για-το-νέο-γήπεδο-στο-β-752318

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα και ως στόχο, την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του τόπου, ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινίασε το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βαρύπετρο, παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα που έκοψε την κορδέλα μαζί με άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης.

«Μετέχουμε ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που αναδεικνύει τον αθλητισμό προς όφελος της νεολαίας μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σήμερα το πρωί εγκαινιάζοντας σήμερα το πρωί στο Βαρύπετρο Χανίων το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Κατά το χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ανέφερε:
“Όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε λειτουργικό αυτό το γήπεδο του Βαρυπέτρου. Είναι μάλιστα το δεύτερο γήπεδο που αποκτά η περιοχή, μετά από εκείνο της Χαρωδιάς. Είναι πολύ σημαντικό που ο Δήμος Χανίων προσπαθεί να αναβαθμίσει τις υποδομές και εν προκειμένω τις αθλητικές υποδομές. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια και με άλλους φορείς, ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα δυνατά για τον τόπο μας”.

Να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Δημοτικού γηπέδου Βαρυπέτρου, τοποθετήθηκαν νέος συνθετικός χλοοτάπητα, προβολείς, αποδυτήρια, ενώ έγιναν και άλλες εργασίες ώστε το γήπεδο να καταστεί λειτουργικό.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τελέστηκε αγιασμός, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε κέρασμα για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Δημάρχων, Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων αθλητικών παραγόντων και Σωματείων καθώς και των αθλητών ΑΟ Χάλης Βαρυπέτρου που είναι έδρα της ομάδας αλλά και πλήθους κόσμου καθώς με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών των ακαδημιών της ομάδας από την ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, οι Αντιπεριφερειάρχες Απόστολος Βουλγαράκης και Νίκος Καλογερής, ο εντεταλμένος Σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Προέδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κρήτης Τάσος Κουρουπάκης, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κασελάκης και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι φορέων και αρχών χαρακτήρισαν γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού την εκδήλωση και ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία και την καθοριστική συνδρομή του για την αναμόρφωση του γηπέδου που λύνει ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Ο Τάσος Κουρουπάκης έκανε αναδρομή στο ιστορικό του γηπέδου από το 1991 που έγινε η πρώτη προσπάθεια για την δημιουργία του γηπέδου μέχρι σήμερα, λέγοντας ότι επιτέλους το όραμα των κατοίκων της περιοχής έγινε πραγματικότητα και το γιορτάζουν.«Ήταν μια ανάγκη να γίνει γιατί παλαιότερα τα παιδιά μας πήγαιναν σε άλλα γήπεδα και τώρα έχουν το δικό τους σπίτι», τόνισε χαρακτηριστικά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook