Χανιά | Ροκάκης προς Βουλγαράκη και Δημάρχους: «Να μαζευτούν τα σκουπίδια και να κλαδευτούν τα δέντρα»

χανιά-ροκάκης-προς-βουλγαράκη-και-δημ-697021

Το κλάδεμα δένδρων όπου αυτά προεξέχουν εμποδίζοντας την ορατότητα των οδηγών στο οδικό δίκτυο του Ν. Χανίων και την περισυλλογή απορριμμάτων και ξερών χόρτων όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο για την αποφυγή πυρκαγιάς, ζητά με επιστολή του από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη και  τους Δημάρχους, Χανίων Τάσο Βάμβουκα, Σφακίων, Γιάννη Ζερβό, Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, Καντάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη και Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης.

Αναλυτικά ο κ. Ροκάκης αναφέρει στην επιστολή του:

«Κύριε Αντιπεριφεριάρχη κ. Δήμαρχοι,

Καθώς γνωρίζετε κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου ο νομός μας προσελκύει αρκετές χιλιάδες τουριστών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η επιχειρηματικότητα να ανθεί υπέρ το δέον με θετικές προεκτάσεις για την τοπική και εθνική οικονομία.

Προς αυτή την κατεύθυνση και η παρούσα επιστολή, με την οποία ζητούμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας να προβούν στο απαραίτητο και αναγκαίο κλάδεμα και μάζεμα των ξερών χόρτων, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ορατός, ενώ η έλλειψη ορατότητας στους δρόμους από τα κλαδιά που προεξέχουν, δύναται να αποτελέσει αιτία ατυχημάτων.

Επιπλέον, η αποκομιδή σκουπιδιών και μπαζών από διάφορα σημεία κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη. Δυστυχώς το θέαμά τους δεν τιμά κανέναν στο νομό, ενώ αποτελεί αιτία δυσφήμισης του τόπου μας, κάτι που κανείς δεν θα ήθελε.

Είμαστε σίγουροι πως θα επιληφθείτε του θέματος άμεσα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων

Αντώνης Ροκάκης»

One thought on “Χανιά | Ροκάκης προς Βουλγαράκη και Δημάρχους: «Να μαζευτούν τα σκουπίδια και να κλαδευτούν τα δέντρα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook