Χανιά | Ρεσιτάλ πιάνου με την Joanna Lohmann από το Κύτταρο Χαλέπας

χανιά-ρεσιτάλ-πιάνου-με-την-joanna-lohmann-από-το-κ-714574

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ» σε συνεργασία  με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ διοργανώνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:15, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ), ρεσιτάλ πιάνου με την Joanna Lohmann.

Η Joanna Lohmann γεννήθηκε το 2001 στο Wintherthur (Βίντερτουρ – Ελβετία). Δεύτερη της πατρίδα είναι τα Χανιά μιας και είναι εγγονή της καθηγήτριας μουσικής Μαρίας Τρουλάκη.

Σε ηλικία 5 ετών παίρνει τα πρώτα μαθήματα πιάνου στην τάξη της K. Schumacher. Από το 2013 ακολουθεί ένα πρόγραμμα για εξαιρετικά ταλαντούχα παιδιά στο Ωδείο του Βίντερτουρ στην τάξη του Carl Wolf.

Έχει κερδίσει πρώτα βραβεία στον Πανελβετικό διαγωνισμό για νέους (2013, 2015) και στον μουσικό διαγωνισμό του καντονίου της Ζυρίχης (2010, 2015).

Μαζί με τις πιανιστικές της σπουδές παρακολουθεί μαθήματα σύνθεσης στην τάξη του A. Nick. Έργα της έχουν παίξει μεταξύ άλλων, η Συμφωνική Ορχήστρα του Βίντερτουρ (Musikkollegium Winterthur )και η Καμεράτα Ζυρίχης (Camerata Zürich).

Κοινωνικό εισιτήριο (συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης) προς όφελος του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου ‘Κύτταρο Χαλέπας’

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ρεσιτάλ πιάνου με την Joanna Lohmann από το Κύτταρο Χαλέπας

  1. Μπραβο στο Κυτταρο Χαλεπας για ολες τις πολιτιστικες εκδηλωσεις που διοργανωνει!!!!!!Αναδεικνυοντας την περιοχη της Χαλεπας ως περιοχη πολιτισμου της πολης των Χανιων!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook