Χανιά | Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Παντελή Δουρουντάκη – Στον Εισαγγελέα δύο συλληφθέντες | Photos

χανιά-ραγδαίες-εξελίξεις-στην-εξαφάν-704366

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην εξαφάνιση του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 7 Μαρτίου.

Σήμερα, λίγο μετά τις 10 το πρωί, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες που φέρεται να κατηγορούνται για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι δύο άντρες, ηλικίας 39 και 44 ετών, φέρεται να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Η αστυνομία προχώρησε στις συγκεκριμένες συλλήψεις μετά από πολύμηνη, συνδυαστική και μεθοδευμένη αστυνομική έρευνα και ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Σφακίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης είχε φύγει από το σπίτι του στην Χώρα Σφακίων με το αυτοκίνητο του, στις 7 του προηγούμενου Μαρτίου και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής (δείτε εδώ).

One thought on “Χανιά | Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Παντελή Δουρουντάκη – Στον Εισαγγελέα δύο συλληφθέντες | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook