Χανιά | Πώς εξιχνίασε η αστυνομία την δολοφονία του Δουρουντάκη

χανιά-πώς-εξιχνίασε-η-αστυνομία-την-δο-705319

Στον τρόπο και στις ενέργειες των Aστυνομικών Aρχών όλο το προηγούμενο διάστημα που τελικά οδήγησαν στη σύλληψη των δυο φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ. Παρης Χινόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ. Γιώργος Λυμπινάκης.

Και η δυο χαρακτήρισαν ως μεγάλη επιτυχία την διαλεύκανση της όλης υπόθεσης σημειώνοντας πως από την αρχή οι υποψίες της αστυνομίας είχαν στραφεί στους δυο συλληφθέντες.

Τονίσθηκε επίσης πως και κατά την διάρκεια της διενέργειας των ερευνών το πρώτο διάστημα της εξαφάνισης του 70χρόνου, οι αστυνομικοί είχαν ελέγξει το σημείο που βρέθηκε τελικά η σορός και το αυτοκίνητο του Δουρουντάκη.

Επισημάνθηκε τέλος πως δεν μπορεί ακόμα να προσδιορισθεί χρονικά το πότε συνετελέσθη η δολοφονία του ηλικιωμένου. Ακόμα ειπώθηκε πως οι δυο κατηγορούμενοι υπέδειξαν το χώρο που βρέθηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του 70χρόνου, σήμερα το πρωί τα οποία βρέθηκαν θαμμένα πέντε μέτρα κάτω από το έδαφος ενώ σημειώθηκε πως για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα.

Τέλος, από την νεκροψία νεκροτομή θα προκύψει και ο τρόπος δολοφονίας του 70χρονου.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Πώς εξιχνίασε η αστυνομία την δολοφονία του Δουρουντάκη

  1. Προφυλακισμένος κρίθηκε από Εισαγγελέα και Ανακριτή ο ένας από τα δύο αδέλφια, κατηγορούμενους για την δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook