Χανιά | Πυροβόλησαν τουρίστες γιατί τους πέρασαν για δασοφύλακες

χανιά-πυροβόλησαν-τουρίστες-γιατί-το-71735

ASI_GONIA

Άγιο είχαν ένας 32χρονος και μια 33χρονη όταν τους «έβαλαν στο σημάδι» για άγνωστο λόγο, κι ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο τους σε κίνηση, δύο άτομα  ηλικίας 24 και 27 χρόνων, τα οποία συνελήφθησαν από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου .

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Επαρχιακή Οδό  Ασή Γωνιάς Χανίων – Αργυρούπολης Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε όχημα τύπου 4Χ4, πυροβόλησαν απρόκλητα με πυροβόλο όπλο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον  32χρονο, με συνεπιβάτη την 33χρονη, διαπερνώντας πίσω και εμπρόσθιο υαλοπίνακα οχήματος.

Κατά την εξερεύνηση του χώρου του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) κάλυκες πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9mm.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 24χρονος με τον 27χρονο έχουν διαπράξει την ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Λαππαίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έρευνα, στην κοινή οικία των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε (5) πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια 9mm, και δύο κάλυκες 9mm.

Τα ανωτέρω κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών για περεταίρω διερεύνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook