Χανιά | Πρόταση γάμου –Έκπληξη στη συναυλία του Μάνου Μαλαξιανάκη στην Τάφρο

χανιά-πρόταση-γάμου-έκπληξη-στη-συν-154909

protasi gamou synayliaΝαι , ναι καλά διαβάσατε…Κι ενώ ήταν επί σκηνής ο Μάνος μας , έσκασε ξαφνικά πρόταση γάμου, τόσο τρυφερή και ρομαντική που σήμερα όλα τα Χανιά συζητούν για την ιστορία αγάπης που ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πλροφορίες του gelamou.gr η μέλλουσα νύφη δεν είχε ιδέα. Πήγε ανυποψίαστη να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη σε μια από τις πιο σημαντικές του εμφανίσεις : στο άνοιγμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων , που κάθε καλοκαίρι του εμπιστεύεται ο Δήμος Χανίων.

Ούτε που φανταζόταν τι την περίμενε εκεί…

Όλοι της οι συγγενείς όμως είχαν καταστρώσει τα πάντα προσεκτικά για να έρθει ο αγαπημένος της κρυφά από την Τουρκία (όπου κατάγεται) και κυρίως για να μην χαλάσει η έκπληξη και αντιληφθεί το παραμικρό η κοπέλα.

Κι έτσι έγινε – ο γαμπρός ζήτησε τη βοήθεια του Μάνου Μαλαξιανάκη και μετά από μυστική συνεννόηση, ο γαμπρός εμφανίστηκε φάντης μπαστούνης μπροστά στην αγαπημένη του και την αιφνιδίασε κάνοντας μπροστά σε όλο τον κόσμο την πρόταση γάμου ….Οι αγκαλιές και τα φιλιά ακολούθησαν και όλοι από τις γύρω θέσεις στην κορυφή της εξέδρας κοιτούσαν έκπληκτοι και χαμογελούσαν!

Ο κόσμος παρακολουθούσε με ενθουσιασμό και ο Μάνος Μαλαξιανάκης από την από την σκηνή ευχήθηκε στα παιδιά ΄΄Να ζήσουν΄΄. Τελικά όλα πήγαν καλά και το ζευγάρι παρέμεινε τρισευτυχισμένο στο χώρο μέχρι το τέλος της συναυλίας…μιας συναυλίας που ήταν η πιο ρομαντική νύχτα της ζωής τους. Μιας νύχτας που θα θυμούνται και αυτοί αλλά και ο Μάνος Μαλαξιανάκης που έγινε σύμμαχος του ερωτευμένου ζευγαριού.

Να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!

 

Πηγή : gelamou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook