Χανιά | Πρόσκληση για εθελοντές εκπαιδευτές σκακιού στις βιβλιοθήκες του Δήμου

χανιά-πρόσκληση-για-εθελοντές-εκπαιδ-257210

vivliothiki

Ο Δήμος Χανίων, προκειμένου να υλοποιήσει δωρεάν μαθήματα εκμάθησης σκακιού παιδιών – εφήβων στις Παιδικές και Εφηβικές Βιβλιοθήκες αυτού, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές-προπονητές σκακιού με εμπειρία και διδακτική πείρα στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα σε ανάλογα προγράμματα συναφή με την σκακιστική εκπαίδευση νηπίων ή μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να υποστηρίξουν εθελοντικά το πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης σκακιού – διδάσκοντας καθημερινά μία (1) έως δύο (2) ώρες ημερησίως στα παιδιά που προσέρχονται στις Παιδικές – Εφηβικές Βιβλιοθήκες, ειδικότερα στην Παιδική Βιβλιοθήκη Σούδας και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού, (η Παιδική στον Δημοτικό Κήπο θα παραμείνει κλειστή λόγω ανακαίνισης), για τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο -Ιούλιο-Αύγουστο 2015) – να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες: Προϊσταμένη Δημοτικών Βιβλιοθηκών, κα. Βιβή Χουδαλάκη, τηλ. 2821 3 41662.

Στο μεταξύ, από τον δήμο Χανίων ανακοινώθηκαν ακόμη τα εξής: «την Πέμπτη 28 Μαΐου  ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα σκακιού στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη της Σούδας. Ακολούθησε η διοργάνωση τουρνουά σκακιού, στο χώρο της Βιβλιοθήκης, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, με απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές και τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Μανόλη Βερυκάκη που δίδαξε σκάκι με την καλύτερη διάθεση, με πολλή υπομονή και με τις πολύτιμες γνώσεις του, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να αγαπήσουν το σκάκι και να εντρυφήσουν σ’ αυτό».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook