Χανιά | Προφυλακίστηκε ο 73χρονος που πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του

χανιά-προφυλακίστηκε-ο-73χρονος-που-πυ-447941

Σήμερα λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Χανίων ο 73χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του, την οποία και τραυμάτισε με όπλο πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ).

Ειδικότερα, μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια, ο 73χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Χανίων η οποία και συμφώνησε για την προσωρινή κράτηση του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του 73χρονου, Μιχάλη Μετζιδάκη, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η συνάντηση με την πρώην γυναίκα του ήταν τυχαία και ο ίδιος δεν είχε σχεδιάσει να την πυροβολήσει αλλά αντέδρασε παρορμητικά, καθώς είχαν οικονομικές διαφορές.

Επιπλέον, ο συνήγορος του κατηγορούμενου, τόνισε, ότι ο 73χρονος έφερε όπλο μαζί του, διότι νιώθει ανασφάλεια καθώς είναι ηλικιωμένος.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 73χρονος στην πρώτη παρουσία του ενώπιον της δικαιοσύνης ο 73χρονος είχε υποστηρίξει πως ήταν μετανιωμένος για την πράξη του, αποδίδοντας τον πυροβολισμό σε μια «κακιά στιγμή».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε πως μεταξύ του ζευγαριού υπήρχαν οικονομικές και οικογενειακές διαφορές εδώ και χρόνια με αποκορύφωμα το ατυχές περιστατικό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook