Χανιά | Προσφυγή κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου

χανιά-προσφυγή-κατά-της-ιδιωτικοποίη-176772

evex-foreis-aerodromio15oktΤην πλήρη αντίθεση τους στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων εξέφρασαν για μία ακόμη φορά οι φορείς του Νομού κατά την διάρκεια κλειστής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Χανίων με πρωτοβουλία της Διοίκησης του φορέα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Επιμελητηρίου σχετικά με την «κλειστή σύσκεψη», οι νομικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου, των Δήμων, της Αντιπεριφέρειας σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων αναμένεται  σε λίγες μέρες να έχουν καταλήξει για τις νομικές εκείνες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την προσβολή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου «Ι. Δασκαλογιάννης».

«Παράλληλα οι φορείς των Χανίων θα συντονίσουν τις δράσεις τους με τους φορείς άλλων περιοχών με αεροδρόμια προς ιδιωτικοποίηση με στόχο τη δημιουργία κοινού μετώπου ενώ σε συνεργασία με τα Επαγγελματοβιοτεχνικά και εμπορικά σωματεία της Δυτικής Κρήτης θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις στο χώρο του Αεροδρομίου Χανίων», σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook