Χανιά | Προσφορά πασχαλινών ειδών από μαθητές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

χανιά-προσφορά-πασχαλινών-ειδών-από-μ-72161

pasxaΤο  Πασχαλινό  Παζάρι  του Δήμου Χανίων  που λειτουργεί  στο Δημαρχείο Χανίων προς  ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου,  επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 2 Μαϊου μαθητές του νηπιαγωγείου  των εκπαιδευτηρίων  ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ .

Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας,  Χρυσούλα Χατζηδάκη .

Τα παιδιά  προσέφεραν πασχαλινές κατασκευές αλλά και τρόφιμα στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο δείχνοντας  με τον τρόπο αυτό την αγάπη και την αλληλεγγύη προς  τους συνανθρώπους μας .

Εξάλλου την  Τρίτη 30 Απριλίου, μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου των εκπαιδευτηρίων  Μαυροματάκη »ΜΗΤΕΡΑ’, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο και προσέφεραν όμορφες πασχαλινές κατασκευές και λαμπάδες, τις οποίες έφτιαξαν με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους προκειμένου – με την πράξη τους αυτή – να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μ. Σκουλάκης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χρ. Χατζηδάκη .

Η κα Χατζηδάκη ευχαρίστησε  από καρδιάς τη Διοίκηση, τους εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μαθητές των εκπαιδευτηρίων για την πράξη τους αυτή τονίζοντας πως «τέτοιες ενέργειες αξίζουν συγχαρητηρίων και συμβάλουν καθοριστικά στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών ενώ παράλληλα στηρίζουν οικονομικά αδύναμες οικογένειες του τόπου μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook