Χανιά | Προσφορά εργασίας στην Αμερικάνικη Βάση

χανιά-προσφορά-εργασίας-στην-αμερικά-457668

Από το Ελληνικό Γραφείο Διοικήσεως Προσωπικού στην Αμερικανική Ναυτική Ευκολία Σούδας στον Μουζουρά ανακοινώθηκε η προσφορά μίας θέσης εργασίας.

Συγκεκριμένα ζητείται τεχνικός ηλεκτρονικών (1 θέση) αορίστου χρόνου στο τμήμα έργων της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, για εργασία 39 ωρών και 5 ημερών την εβδομάδα.

Καθήκοντα: Ο βασικός σκοπός αυτής της θέσης είναι η λειτουργία, συντήρηση, επισκευή, επίλυση προβλημάτων και βαθμονόμηση ψηφιακών συστημάτων ελέγχου και αισθητήρων για τον έλεγχο του εξοπλισμού εγκαταστάσεων λειτουργίας της Αμερικανικής Ευκολίας Σούδας.

Ο κάτοχος της θέσης θα ενεργεί ως ο εξειδικευμένος χειριστής σε Προγραμματιζόμενες Μονάδες Λογικού Ελέγχου (PLC) σε Συστήματα Βιομηχανικού Αυτόματου Ελέγχου και Τηλεμετρίας (SCADA) σε Προηγμένα Συστήματα Μετρήσεων, σε Συστήματα Ψηφιακού Ελέγχου Αερισμού και σε Ψυκτικά Συστήματα.

Απαραίτητα Προσόντα

α)Πτυχίο ΤΕΙ συναφούς κλάδου και εξειδικευμένη προϋπηρεσία 3 ετών σε αυτών

ή Πτυχίο ΑΕΙ συναφούς κλάδου, χωρίς προϋπηρεσία

β) Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου C1.

γ) Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (ή νόμιμη απαλλαγή)

δ) Ερασιτεχνική Άδεια Οδήγησης ή δυνατότητα απόκτησης

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου από τις 8 το πρωί ως τις 13:30 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 28210-21545.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Προσφορά εργασίας στην Αμερικάνικη Βάση

  1. ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ
    νομιζω ετσι θα χαρακτηριζα την αγγελια , γνωριζοντας εξαρχης οτι δεν υπηρχε περιπτωση για τη θεση οχι για τα προσοντα που ζητανε γιατι νομιζω μετα απο πανω απο 3 χρονια στο ηνωμενο βασιλειο σε σχετικο αντικειμενο που ζητανε εχω την ολη ανεση για τη συγκεκριμενη θεση οπως και αλλοι παρα πολλοι συναδελφοι , αλλα αν δεν εχεις τελειωσει τει ηλεκτρονικης δεν κανεις για αυτη τη θεση , εχωντας τελειωσει τει ηλεκτρολογιας κ με φωνη που εσταζε ειρωνια με εβγαλε ασχετο 🙂 φυσικα δεν τη συνεχισα ηταν λες και επαιρνα τηλ στο σπιτι της
    νομιζω ετσι θα χαρακτηριζα την αγγελια , γνωριζοντας εξαρχης οτι δεν υπηρχε περιπτωση για τη θεση οχι για τα προσοντα που ζητανε γιατι νομιζω μετα απο πανω απο 3 χρονια στο ηνωμενο βασιλειο σε σχετικο αντικειμενο που ζητανε εχω την ολη ανεση για τη συγκεκριμενη θεση οπως και παρα πολλοι συναδελφοι , αλλα αν δεν εχεις τελειωσει τει ηλεκτρονικης δεν κανεις για αυτη τη θεση εισαι ασχετος οπως κ με εβγαλε οταν της ειπα οτι εχω πτυχιο τει ηλεκτρολογιας με το νεαρο της φωνηε της γεματο ειρωνια και επιθετικοτητα.
    Φυσικα και δεν ηθελα να συνεχισω τη συζητηση δεν εχει νοημα με αυτου του ειδους τα ατομα !για αυτο και μπηκα στη διαδικασια να γραψω πανω σε αυτο.
    ειναι φανερο οτι θελουν να βαλουν καποιο δικο τους , οτι πρεπει να διαφησουν την αγγελεια για δυο μερες για να γινει επισημη , σιγουρα παρα πολυ κοσμος θα την ηθελε αυτη τη θεση και μακαρι να την παρει καποιος αξιος
    Με χαλαει η βλαχια και η νοοτροπια ο τροπος που αντιμετωπιζονται τα πραγματα , δυσκολα θα αλλαξει αυτος ο τοπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook