Χανιά | Προσοχή συνιστά η Αντιπεριφέρεια! Μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

χανιά-προσοχή-συνιστά-η-αντιπεριφέρε-603582

Μεγάλα προβλήματα έχουν προκληθεί από τις καταιγίδες που χτυπούν τις τελευταίες ώρες στο οδικό δίκτυο των Χανίων.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων, γίνεται αναφορά στα προβλήματα που έχουν προκύψει σε σημεία του οδικού δικτύου.

Αναλυτικά:

«Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν το Νομό από το πρωί σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, επικίνδυνα φαινόμενα πλημμυρών και κατολισθήσεων (χώματα και πέτρες) σημειώθηκαν στους οδικούς άξονες του Νομού Χανίων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, μετέβη στα σημεία που πλήττονται από την κακοκαιρία.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει τη Νέα Εθνική Οδό Χανίων-Ρεθύμνης, όπως και όλη την περιοχή από το Βαμβακόπουλο έως τον Ταυρωνίτη. Πλημμύρες και κατολισθήσεις καθιστούν επίσης επικίνδυνη για κυκλοφορία όλη την περιοχή από το Πανόραμα  έως το Κολυμπάρι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ΜΗΝ κυκλοφορούν σ’αυτές τις περιοχές, και όσοι οδηγοί μετακινούνται ήδη σ’αυτές, να το κάνουν με πολύ μεγάλη προσοχή και πολύ χαμηλή ταχύτητα, μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook