Χανιά | Προσοχή | Προβλήματα με καταπτώσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο

χανιά-προσοχή-προβλήματα-με-καταπτώσ-120768

katolisthiseisΠροβλήματα από καταπτώσεις και πέτρες που παρέσυρε η βροχή τις τελευταίες ώρες έχουν παρατηρηθεί σε σημεία του Εθνικού αλλά και του επαρχιακού δικτύου στα Χανιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpa.gr , ο υπεύθυνος του Τμήματος Πολιτικής Προστασία της Περιφερειακή Ενότητας Χανίων κ. Τάσος Κουρουπάκης, προβλήματα από κατολισθήσεις μικρής έκτασης έχουν παρατηρηθεί από χθες στο Καλό Νερό, στην επαρχιακή οδό από Αλικιανό προς Σούγια, στη Νέα Εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου και ειδικότερα στο δρόμο που οδηγεί στο Καλάμι.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στο δρόμο από τον Ομαλό προς το Ξυλόσκαλο, όπως Και στη Νέα Εθνική Οδό από το ύψος του Σταλού και μέχρι το Γεράνι.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κουρουπάκη, δυνάμεις της  Αστυνομίας βρίσκονται στα παραπάνω σημεία και εφιστούν την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς ενώ  τα μηχανήματα της Π.Ε. Χανίων από τις πρωινές ώρες προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα ( φωτό αρχείου ).

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook