Χανιά | Προσλήψεις στις φυλακές της Αγιάς

χανιά-προσλήψεις-στις-φυλακές-της-αγι-245848

Επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, στο ΚΕΚ Λαμίας, για την υλοποίηση (1) προγράμματος κατάρτισης (30), κρατουμένων στο κατάστημα κράτησης Χανίων, με τίτλο: 1. «Μαγειρική» (διάρκειας 350 ωρών).

Το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, Πτυχιούχων Οικονομικών Επιστημών ΠΕ, Πτυχιούχων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΤΕ με εμπειρία και Εμπειροτέχνη αντίστοιχης ειδικότητας ΔΕ με εμπειρία και εξειδίκευση για τις ενότητες, >, >, >,, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου,καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Δευτέρα 04/12/2017 έως και την Δευτέρα 11/12/2017 ΜΟΝΟ με συστημένη επιστολή η με ταχυμεταφορά , στο ΚΕΚ ΟΑΕΔ ΛΑΜΙΑΣ, Στυλίδας 93, Μεγάλη βρύση ΤΚ 35100.

Πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στο τηλέφωνο 22310-51074, Email :[email protected] ,στο Face book στη σελίδα ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook