Χανιά | Προς εξάντληση τα εισιτήρια του Πλατανιάς-ΑΕΚ

χανιά-προς-εξάντληση-τα-εισιτήρια-του-617748

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει προς διάθεση για τους φίλους του Πλατανιά που θέλουν να παρακολουθήσουν το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, την Κυριακή, στις 19:30, στα Περιβόλια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή 15/4/18 και ώρα 7:30μ.μ., κοντεύουν να εξαντληθούν.

Εξαιτίας της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης και των κρατήσεων τα εναπομείναντα εισιτήρια θα προπωλούνται αύριο Σάββατο 14/4/15 και ώρες 10πμ – 2μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κισσάμου 107).

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια προσκομίζοντας για το καθένα το δελτίο ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, υπενθυμίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, οι φίλαθλοι αποφεύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και την ημέρα του αγώνα, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για τον τρόπο και τον τόπο διάθεσής τους».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook