Χανιά | Προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων του ΚΚΕ

χανιά-προεκλογική-δραστηριότητα-των-1222

kke-xania

Την Τρίτη 1 Απρίλη ο Αλέκος Μαρινάκης μέλος του Γραφείου Επ. Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων θα περιοδεύσει

  • Στις 10:30πμ στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων
  • Στις 1:30μμ στο Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων και
  • Στις 5:30μμ στις περιοχές Καλύβες, Αρμένους, Στύλο και Νιο Χωριό, θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον  Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος περιφερειάρχης  Κρήτης, τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Επ. Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων και τον Σταύρο Ζώη, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αποκόρωνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα, όπως ανακοινώθηκε, στον Αποκόρωνα περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σταύρο Ζώη, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, δημοτικό σύμβουλο Αποκόρωνα και υποψήφιο δήμαρχο Αποκόρωνα με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης.

«Πιο συγκεκριμένα συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών Λιτσάρδα, Σούρη, Λικοτιναρά και Σελλιά για τα οξυμμένα προβλήματα που βιώνει η επαρχία  του Αποκόρωνα, καθώς η πλειοψηφία των κατοίκων ζουν απο την αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα και παλεύουν, με νύχια και με δόντια, για να κρατήσουν τα χωράφια και τα ζώα τους, να παραμείνουν στα χωριά τους, να ζήσουν τις οικογένειές τους από τη δουλειά τους, με αξιοπρέπεια.

Ο Σταύρος Ζώης τόνισε οτι με πρόσχημα την κρίση επιταχύνεται σε όλα τα μέτωπα η αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ των κυβερνήσεων και των κομμάτων του ευρωμονοδρόμου, όπως περιγράφεται στις συνθήκες, στην ΚΑΠ και τις οδηγίες τους. Δηλωμένος στόχος τους, είναι το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών, για να περάσει η γη και η παραγωγή στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και μεγαλοεπιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook