Χανιά | Που επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την σύλληψη των δραστών της ληστείας στα ΕΛΤΑ

χανιά-που-επικεντρώνονται-οι-έρευνες-565044

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραστών της ληστείας των ΕΛΤΑ Χανίων (δείτε εδώ).

Αν και από την ΕΛ.ΑΣ προς το παρόν, τηρείται σιγή ιχθύος, εν τούτοις οι έρευνες ξεκινούν από μια καλή αφετηρία, καθώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος των ταχυδρομείων, έχει αποτυπώσει με μεγάλη καθαρότητα τις κινήσεις και τις φιγούρες των δραστών, κατά την διάρκεια της εισβολής τους στο κατάστημα όσο και μέχρι την φυγή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων μελετούν με μεγάλη σχολαστικότητα το συγκεκριμένο οπτικό υλικό, το οποίο σε συνδυασμό και με τις προφορικές μαρτυρίες φαίνεται πως οδηγεί τις έρευνες σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Από τα πρώτα στοιχεία πάντως προκύπτει πως τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις δράστες ήταν Έλληνες, καθώς μιλούσαν σε άπταιστα Ελληνικά, κάτι που διαπίστωσαν από πρώτο χέρι τόσο οι υπάλληλοι του καταστήματος, δηλαδή οι τρεις διανομείς, και η έγκυος υπάλληλος που βρίσκονταν στην θυρίδα, όσο και η μοναδική εκείνη τη στιγμή γυναίκα πελάτης.

Επισημαίνεται τέλος πως οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό των ληστών έχουν απλωθεί σε όλη την Κρήτη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook