Χανιά | Πολίτες και φορείς υπογράφουν για το Αεροδρόμιο

χανιά-πολίτες-και-φορείς-υπογράφουν-γ-132862

aerodrom-idiotik

Συνεχίζεται από τοπικούς φορείς, συλλογικότητες και πολίτες, η συλλογή υπογραφών κατά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρόμιου.

Η ομοσπονδία

Το ΔΣ της ΟΕΒΕΝΧ καλεί όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους να συμμετέχουν με τη μέγιστη δυνατή ενεργητικότητα στο κίνημα συλλογής υπογραφών με σκοπό να ανατραπεί η ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου Χανιών μαζί με άλλα 13 Περιφερειακά Αεροδρόμια της Χώρας.

Ο κάθε συνάδελφος μέσα από το χώρο της δουλείας του και της επαγγελματικής του δραστηριότητας γενικότερα μπορεί να στηρίξει το κίνημα αντίδρασης όλων των φορέων του Νομού.

Η ιδιωτικοποίηση των Αεροδρομίων αποτελεί μια χαριστική πράξη η οποία εκτός από το γεγονός ότι αποστερεί από το Δημόσιο περιουσιακά στοιχεία σημαντικά για την ανάκαμψη της χώρας, θα έχει και άμεσα σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό, στο εμπόριο και γενικότερα στη τοπική οικονομία.

Έντυπα συλλογής υπογραφών μπορούν οι συνάδελφοι να εφοδιάζονται από τους Επαγγελματικούς Συλλόγους τους ή από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, Ελ. Βενιζέλου 4 (3ος όροφος).

Η πρωτοβουλία πολιτών

Στο μεταξύ, η «Πρωτοβουλία Πολιτών: Πρώτα ο Άνθρωπος» ενημερώνει ότι το Σάββατο το πρωί στις 11 θα βρίσκεται στην Αγορά, για συλλογή υπογραφών. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Επειδή κανένα πολιτικό αίτημα δεν κερδίζεται χωρίς τους πολίτες.

Επειδή το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου των Χανίων μας αφορά όλους και όλες.

Επειδή τα λόγια και ο χαρτοπόλεμος δεν φτάνουν για να αλλάξουμε την κατεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής.

Επειδή εκτός από την ένδικη διεκδίκηση χρειάζεται να ασκήσουμε πολιτική πίεση ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές και όσους τις στηρίζουν στην πράξη.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος καλεί όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να υλοποιήσουμε τις αποφάσεις που τόσο καιρό εξαγγέλλονται από τους φορείς και τους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού μας, να δηλώσουμε μαζί έμπρακτα την αντίθεσή μας στην ιδιωτικοποίηση του χανιώτικου αεροδρομίου, το Σάββατο 8 Νοέμβρη, στις 11π.μ., στην πλατεία Αγοράς, να υπογράψουμε μαζικά το κοινό κείμενο των φορέων του νομού ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης. Να πάρουμε το μέλλον μας στα χέρια μας.»

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook