Χανιά | Ποιος πήγε με ελικόπτερο στο Λαφονήσι; | Photos

χανιά-ποιος-πήγε-με-ελικόπτερο-στο-λαφ-169714

lafonisi elikoptero coverΤην Κυριακάτικη ρουτίνα των εκατοντάδων λουομένων στο Λαφονήσι, ήρθε να αναστατώσει ένα ελικόπτερο, το οποίο προσγειώθηκε ουσιαστικά… ανάμεσά τους, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpa.gr

lafonisi elikoptero

lafonisi elikoptero2

lafonisi elikoptero1Πρόκειται για το ιδιωτικό ελικόπτερο «Eurocopter EC 120-B, Colibri» που ανήκει σε Έλληνα και έχει έδρα το αεροδρόμιο των Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Ο λόγος της επίσκεψής του στην διασημότερη παραλία της Δυτικής Κρήτης, παραμένει άγνωστος καθώς και το εάν έχει πάρει άδεια, να περάσει από τον εναέριο χώρο της Κρήτης αλλά και να… προσγειωθεί, ανάμεσα σε κόσμο, πάνω σε σπάνια είδη της κρητικής χλωρίδας και σε μια περιοχή ενταγμένη στο δίκτυο προστασίας «Natura».

Διακοπές κάποιου εκκεντρικού κοσμοπολίτη, καταγραφή εικόνων και τοπίων για κάποια παραγωγή, χαρτογράφηση της περιοχής; Όποιος κι αν είναι ο λόγος της επίσκεψης περιμένουμε να γνωστοποιηθεί από τους αρμόδιους.

Και πάνω απ’ όλα, περιμένουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης τέτοιων μνημείων της φύσης, να εκπονείται και να εφαρμόζεται.

zarpa.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook