Χανιά | Πλατανιάς | Ντουντουλάκης : «Καλοδεχούμενοι όσοι ενδιαφέρονται για τον τόπο και όχι για τον εαυτό τους»

χανιά-πλατανιάς-ντουντουλάκης-καλ-138284

ntoutoulakis_platanias«Θετικό χαρακτήρισε το γεγονός των πολλών υποψηφιοτήτων και του ενδιαφέροντος για τον τόπο φθάνει αυτό να μην είναι υποκινούμενο από προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες.»

Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις του επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Εποχή, υποψηφίου δημάρχου Πλατανιά κ. Μανώλη Ντουντουλάκη, με αφορμή την συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές δημοτική κίνησης με επικεφαλής των πρώην δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Κοτσιφάκη.

Ο κ. Ντουντουλάκης είπε μεταξύ άλλων «εγώ χαιρετίζω την υποψηφιότητα του καθενός. Το παράξενο όμως είναι πως αυτοί οι άνθρωποι συμμετείχαν στις προηγούμενες διαδικασίες για την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης μας Νέα Εποχή, όπου μέσα από αυτές τις διαδικασίες εκλέχθηκα και ενώ διαπίστωσαν και γνωρίζουν πολύ καλά πως ούτε συμφωνίες κάνω, κάτω από το τραπέζι, ούτε προαπαιτούμενα από κανένα δέχομαι, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. Ελπίζω πως αυτή η κίνηση γίνεται για το καλό του Πλατανιά και δεν κρύβει κάτι άλλο.»

Όλα αυτά θα τα κρίνει ο δημότης του Πλατανιά, σημείωσε ο κ. Ντουντουλάκης.

Σε ότι αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού Νέα Εποχή ο υποψήφιος δήμαρχος είπε πως η συμπλήρωση του προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Μάλιστα σημείωσε πως θα είναι ένα ψηφοδέλτιο από αξιόλογους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.

Τέλος ο κ. Ντουντουλάκης είπε «πως αρκετοί συνδημότες μας είναι απογοητευμένοι από τη στάση της δημοτικής αρχής, το έργο της οποίας δεν επιθυμούμε να μηδενίσουμε και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής στα κοινά.»

Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά πως η νυν δημοτική αρχή «ξέχασε το δημότη και δεν ενδιαφέρθηκε  ουσιαστικά για την καθημερινότητα του.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook