Χανιά | Πιστοποίηση χρήσης γεωργικών φαρμάκων με χρέωση μόνο το παράβολο

χανιά-πιστοποίηση-χρήσης-γεωργικών-φ-315049

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης  Γεωργικών Φαρμάκων στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ελιάς Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου (ΙΕΛΥΑ) στα Χανιά, με ευθύνη του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα βιβλιοθήκης του ΙΕΛΥΑ, Λεωφόρος Καραμανλή 167, Αγροκήπιο, στο πρώτο όροφο.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους  στην διαδικασία, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΛΥΑ (διοικητικό, 1ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του Ινστιτούτου κα Μικάλεφ Λουίζα στο  τηλέφωνο  2821083433, φαξ 2821093963 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Υπόδειγμα αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πληροφορίες για τα δικαιολογητικά συμμετοχής στις εξετάσεις και ερωτήσεις εξετάσεων για την προετοιμασία των ενδιαφερομένων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου www.nagref-cha.gr

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook