Χανιά | Πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σε γνωστό ξενοδοχείο | Ο Γιαννιώτης εγκαινίασε τις εργασίες κατασκευής | Photos

χανιά-πισίνα-ολυμπιακών-διαστάσεων-σ-536233

Με τη τοποθέτηση του «θεμέλιου λίθου», εγκαινιάστηκε και επίσημα η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της πρώτης πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, προδιαγραφών και εξοπλισμού σε ξενοδοχειακή μονάδα σε όλη την Ελλάδα.Ο όμιλος Giannoullis Hotels and Resorts, θα κατασκευάσει εξ ολοκλήρου και με ιδίους πόρους το έργο, που αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του 2018 στην ξενοδοχειακή μονάδα Cavo Spada Luxury Resort and Spa, στα Ραπανιανά Κολυμβαρίου.

Την πρώτη φτυαριά για την εγκαινίαση του έργου έβαλε ο Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και η εγκυμονούσα Σουηδή Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης Therese Alshammar, που κρατάει στο ενεργητικό της 3 ολυμπιακά μετάλλια στην κολύμβηση από την Ολυμπιάδα του Σίδνεϋ.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στο zarpanews.gr για το σημαντικό αυτό έργο που όπως χαρακτηριστηκά είπε τον ξάφνιασε ιδιαίτερα: «Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Η χώρα μας θέλει τέτοιες εγκαταστάσεις, έχουμε αθλητές και παιδιά που ασχολούνται και με τον υγρό στίβο. Ανεβαίνει και το αθλητικό μας επίπεδο με τέτοιες πρωτοβουλίες. Επειδή υπάρχουν προβλήματα και στις υποδομές και τις εγκαταστάσεις στον αθλητισμό, ευελπιστούμε και ελπίζουμε να ανοίξουν και οι δομές που έχουν κλείσει και να δημιουργηθούν καινούργιες, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και θέληση.»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ομίλου Giannoullis Hotels and Resorts και πρόεδρος των Ξενοδόχων Χανίων, Μανώλης Γιαννούλης δήλωσε για το έργο: «Η ιδέα προέκυψε από τους συνεργάτες μας και σε συνομιλίες μας με την ευκαιρία της παρουσίας της Σουηδικής χειμερινής ολυμπιακής ομάδας στα Χανιά. Θεωρώ ότι έχουμε ως τόπος, όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα, εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες, υποδομές, γήπεδα, κλειστά γυμναστήρια, τα οποία μπορούν ν’ αξιοποιηθούν προς όφελος του τόπου, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας.

Στόχος είναι τα Χανιά να γίνουν ένας σημαντικός προορισμός αθλητικού τουρισμού.»Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας και Επιτροπής της Σουηδίας, που βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο για τις προπόνηση ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σε γνωστό ξενοδοχείο | Ο Γιαννιώτης εγκαινίασε τις εργασίες κατασκευής | Photos

  1. Γιαννουλης. Ο πρόεδρος ξενοδόχων που η πάγια τακτική του είναι να χρωστάει λεφτα στο προσωπικό και τους προμηθευτές του αφού τελειώσει η σαιζόν και να πληρώνει οπότε και όπως θέλει. Όλα γίνονται στις πλάτες των εργαζομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook