Χανιά | «Πετρέλαιο τέλος» για το Κολυμβητήριο

χανιά-πετρέλαιο-τέλος-για-το-κολυμβ-201780

kolimvitirio-chania2«Πετρέλαιο τέλος» από την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε με επιστολή του στον ΝΟΧ, η διοίκηση του ΕΑΚ.

«Όπως καλώς γνωρίζετε, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της αλλαγής της κυβέρνησης, δεν έχει μέχρι σήμερα εγκριθεί ο απολογισμός του φορέα μας για το έτος 2014 από τον αρμόδιο Υπουργό, ούτε έχει δοθεί εντολή από αυτόν για την κατάρτιση προϋπολογισμού για το έτος 2015 για κανένα από τα Αθλητικά Κέντρα της χώρας. Αποτέλεσμα αυτού είναι να λειτουργεί ολόκληρο το εθνικό αθλητικό κέντρο Χανίων με το ταμειακό υπόλοιπο του έτους 2014 και που αντιστοιχεί περίπου στο 15% του περσινού προϋπολογισμού. Από αυτό το υπόλοιπο μέριμνά μας είναι να καταβληθούν οι μισθοί των υπαλλήλων και των βασικών αναγκών του φορέα μας μέχρις ότου εγκριθεί ο προϋπολογισμός μας και καταβληθεί μέρος αυτού. Ήδη το 35% αυτού του υπολοίπου το έχουμε δαπανήσει για την κάλυψη των αναγκών του Κολυμβητήριου για θέρμανση. Τη δυνατότητα αυτή είχαμε λόγω ειδικής νομοθετικής ρύθμισης η οποία ουσιαστικά μας επιτρέπει για πάγιες ανάγκες (π.χ. πετρέλαιο, ρεύμα, ύδρευση, πληρωμές προσωπικού) να δαπανήσουμε το 40% του αντίστοιχου ποσού που δαπανήσαμε την περσινή χρονιά.

Επειδή αυτό το ποσό δυστυχώς εξαντλείται στο τέλος της εβδομάδας αυτής, σας ενημερώνουμε ότι από 23/02/2015 θα έχουμε αδυναμία κάλυψης των αναγκών του Κολυμβητηρίου σε θέρμανση μέχρι να δρομολογηθεί ο προϋπολογισμός μας και καταβληθεί μέρος αυτού.

Ζητάμε την κατανόησή σας και την συνδρομή σας για την επίλυση αυτού του προβλήματος», αναφέρει η ανακοίνωσε που υπογράφει ο πρόεδρος Νίκος Χαζηράκης και η οποία εστάλη στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, ενώ κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Πολιτισμού, παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά.

zarpa.gr

One thought on “Χανιά | «Πετρέλαιο τέλος» για το Κολυμβητήριο

  1. Ενώ για παράδειγμα πέρυσι που δεν υπήρχαν πολιτικές εξελίξεις και αλλαγή της κυβέρνησης όλα πήγαν μέλι γάλα και το κολυμβητήριο λειτούργησε υποδειγματικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook