Χανιά | Περπατούσε στο λιμάνι και της επιτέθηκαν σκυλιά!

χανιά-περπατούσε-στο-λιμάνι-και-της-επ-644038

Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης από σκυλιά, σημειώθηκε την Κυριακή, λίγο μετά τις 8 στο λιμάνι της Σούδας, όταν σκύλοι δάγκωσαν και τραυμάτισαν πεζή γυναίκα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο zarpanews.gr, η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση, ενώ  διέσχιζε το δρόμο έξω από τους Μύλους Κρήτης, επί της οδού Εθνάρχου Βενιζέλου, δύο μικρόσωμα σκυλιά οικόσιτα με λουριά, τσακώνονταν, με αποτέλεσμα, την ώρα που περνούσε από το σημείο, το ένα εξ αυτών να την δαγκώσει στη γάμπα. Εκείνη απευθύνθηκε στο Ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, έκανε αντιτετανικό ορό ενώ λαμβάνει και αντιβίωση. Έπειτα επικοινώνησε με υπαλλήλους του δήμου, οι οποίοι τόνισαν ότι δεν είναι αρμόδιοι για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Υ.Γ. Το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις από σκύλους αυξάνονται ανησυχητικά και οι όποιοι «αρμόδιοι», πρέπει να αναλάβουν δράση!

2 thoughts on “Χανιά | Περπατούσε στο λιμάνι και της επιτέθηκαν σκυλιά!

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΟΜΗΡΟΣ» ΜΙΑΣ ΑΓΕΛΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ:
    -1. O ΔΗΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ή ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.
    -2. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ.
    -3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΖΩΑ.
    ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.
    ΖΑΡΠ και ΖΑΡΠ και πολλά ΖΑΡΠ (και ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ….)

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ . ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΙΧΑΜΕ 4 ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΙΘΕΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ , ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ . ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook