Χανιά | Περιπέτεια για περιπατητές στο Φαράγγι της Ίμβρου και της Αγίας Ειρήνης

χανιά-περιπέτεια-για-περιπατητές-στο-368613

Συναγερμός σήμανε για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων καθώς λίγο μετά τις 4 και μισή το απόγευμα της Πέμπτης, μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, κοντά στην Σούγια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η γυναίκα με καταγωγή από την Ελλάδα έκανε πεζοπορία στο φαράγγι όταν ξαφνικά έχασε τον δρόμο της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει την έξοδο. Το σημείο προσπαθούν να προσεγγίσουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων που βρίσκονται στην περιοχή. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της όπως ενημέρωσε τους άνδρες της Πυροσβεστικής. Να σημειωθεί ότι οι διασώστες προσέγγισαν την γυναίκα λίγο μετά τις 8 και μισή και την οδήγησαν στην έξοδο.

Την ίδια στιγμή, ένας 67χρονος τουρίστας με καταγωγή από τον Καναδά, έσπασε το χέρι του ενώ διέσχιζε το φαράγγι της Ίμβρου με αποτέλεσμα να καλέσει τις αρχές.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από τις Βρύσες με πέντε άνδρες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook