Χανιά | Περιοδείες των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας

χανιά-περιοδείες-των-υποψηφίων-της-νέ-283465

Τα χωριά του Ανατολικού Σελίνου, την Κάνδανο, το Κακοδίκι και την Παλαιόχωρα επισκέφθηκαν χθες οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου «στους συγκεντρωμένους επισημάνθηκε ο λαϊκισμός τον οποίο επέδειξε ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των προηγούμενων εκλογών, ο οποίος υποσχόταν στους πάντες τα πάντα. Απ’ όλα όσα υποσχέθηκε δεν πραγματοποίησε απολύτως τίποτα, που σημαίνει ότι είτε έλεγε εν γνώσει ψέματα είτε αγνοούσε ως υποψήφιος πρωθυπουργός την πραγματικότητα της χώρας. Και τα δύο εξίσου επικίνδυνα. Το μόνο που πραγματικά κατάφερε ο κ. Τσίπρας, τόνισαν οι υποψήφιοι Βουλευτές, είναι να φορτώσει στις πλάτες του Ελληνικού Λαού ένα μνημόνιο χειρότερο απ’ όλα τα προηγούμενα και να διαλύσει την οικονομία, ξαναγυρνώντας τη χώρα στην ύφεση, στο κλείσιμο των τραπεζών και την κοινωνία στην απόλυτη απαισιοδοξία.

Ευρεία συζήτηση έγινε γύρω από τις ρυθμίσεις του μνημονίου που έχουν να κάνουν με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Η ανησυχία των κατοίκων του Σελίνου είναι έκδηλη και το μόνο που ελπίζουν είναι μια εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εξαγγελιών του κ.Μεϊμαράκη ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να αμβλυνθούν οι καταστροφικές ρυθμίσεις του μνημονίου για την αγροτιά.

Απότοκος αυτής της πολιτικής είναι αυτό το οποίο σήμερα παρατηρείται και που είναι πρωτοφανές. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, η συντριπτική υπεροχή του Σύριζα και η υψηλότατη δημοφιλία του κ. Τσίπρα να έχουν φτάσει στο ναδίρ.

periodeies nd 2Σήμερα στις 11.00 κλιμάκιο του συνδυασμού της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σούδας όπου και ενημερώθηκαν για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στα Χανιά.

Οι αξιωματικοί και οι συνδικαλιστές του Λιμενικού αναφέρθηκαν στο κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, συνέπεια του οποίου είναι 60 εργαζόμενοι να στοιβάζονται σε ένα πάρα πολύ μικρό χώρο και ούτε οι ίδιοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως θέλουν, αλλά ούτε οι πολίτες να εξυπηρετούνται.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρόσφατη υπουργική απόφαση μεταξύ των υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας με την οποία παραχωρείται αρκετός χώρος από το παρακείμενο Τελωνείο, ο οποίος δε χρησιμοποιείται. Η συγκεκριμένη απόφαση περιέργως ενώ ισχύει δε εκτελείται.

Άλλο μεγάλο πρόβλημα το οποίο απασχολεί τους λιμενικούς είναι η ομαδική μετάθεση 45 υπαλλήλων από το Λιμεναρχείο Χανίων στα ακριτικά νησιά.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκαν ότι τα παραπάνω, μαζί με τα γενικότερα προβλήματα του κλάδου που συζητήθηκαν, θα τα ξανασυζητήσουν μαζί τους σε επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές και θα καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να συμβάλουν στην επίλυση τους στο μέτρο του δυνατού.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook