Χανιά | Περιοδείες κλιμακίων του ΚΚΕ

χανιά-περιοδείες-κλιμακίων-του-κκε-125914

KKE YPOPSIFIOIΣυνεχίζουν και σήμερα αλλά και αύριο της περιοδείες τους σε υπηρεσίες και περιοχες των Χανίων κλιμάκια του ΚΚΕ.

Αναλυτικά :

•Την Πέμπτη 20/3 

Στις 10:00 πμ θα παρευρεθεί κλιμάκιο του ΚΚΕ στον ΕΟΠΥΥ με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις 11:00 πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ στον χώρο του Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις 12:30 μμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ στον χώρο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις 17:30 μμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ στον Ταυρωνίτη με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον Μανώλη Νταγκουνάκη στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο του Δήμου Πλατανιά

Στις 18:30 μμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ στις Βουκολιές με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον Μανώλη Νταγκουνάκη στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο του Δήμου Πλατανιά.

Στις 21:00 μμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ στην ΕΠΑΣ μαθητείας του ΟΑΕΔ με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

•Την Παρασκευή 21/3

Στις 19:00μμ θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ακρωτηρίου (Πυθάρι) με ομιλητή τον Φώτη Ρηγανάκο στέλεχος του ΚΚΕ.Την συγκέντρωση θα χαιρετίσει ο Νίκος Παπαντωνάκης στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook