Χανιά | Περιμένει τον Αντώνη Ροκάκη να αναλάβει πρωτοβουλίες για… συνεργασία ο Μαργαρώνης

χανιά-περιμένει-τον-αντώνη-ροκάκη-να-α-624179

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλα τα μέλη του ΕΒΕΧ που συμμετείχαν στις εκλογές, απέστειλε σήμερα στα ΜΜΕ ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» και πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Μαργαρώνης.

«Συγχαίρω τον Αντώνη Ροκάκη για τη νίκη του. Το αποτέλεσμα των εκλογών ανέδειξε συνεργασία και στον πρώτο συνδυασμό ανήκει η πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση», τονίζει ο Γιάννης  Μαργαρώνης. Νωρίτερα  ευχαριστήρια δήλωση είχε δώσει και ο μεγάλος νικητής των εκλογών του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης, δείτε ΕΔΩ, τονίζοντας ότι τα Χανιά πρέπει να γίνουν Κέντρο Επιχειρηματικότητας και θα γίνουν

Αναλυτικά ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Μαργαρώνης αναφέρει:

«Ευχαριστώ τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες μέλη του ΕΒΕΧ, που συμμετείχαν με την ψήφο τους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σ’ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον αξιοπρεπή και τίμιο αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε.

Συγχαίρω τον Αντώνη Ροκάκη για την νίκη του. Το αποτέλεσμα των εκλογών ανέδειξε συνεργασία και στον πρώτο συνδυασμό ανήκει η πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιάννης Μαργαρώνης, «Επικεφαλής συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook