Χανιά | Παύλος Πολάκης: «Αργά η γρήγορα, η θηλιά θα κοπεί»

χανιά-παύλος-πολάκης-αργά-η-γρήγορα-231679

???????????????????????????????Συνάντηση με κόσμο των Χανίων είχε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, στο ιστορικό καφέ «Κήπος». Η εκδήλωση που δεν ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ, έγινε, όπως είπε ο κ. Πολάκης για να ικανοποιήσει την επιθυμία που πάρα πολύς κόσμος έχει εκφράσει, να γνωρίσει τους νέους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί την πρώτη μιας σειράς τέτοιων συναντήσεων που και εκείνος και η Βάλια Βαγιωνάκη έχουν σκοπό να κάνουν στην πόλη και στην επαρχία του νομού.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????«Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε σάρκα από την σάρκα του λαού» είπε απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους που γέμισαν και τις δύο αίθουσες του «Κήπου». Αναφέρθηκε στο Κυβερνητικό έργο τους δύο αυτούς μήνες, παραδεχόμενος ότι έχει επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση των προεκλογικών του εξαγγελιών μέσα σε ένα κλίμα ασφυκτικών πιέσεων: «Έχουμε διαρκώς μια θηλιά γύρω από τον λαιμό μας. Πότε μας την σφίγγουν – πότε μας την χαλαρώνουν. Όμως αργά ή γρήγορα θα κοπεί. Αυτό είναι σίγουρο», τόνισε, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Μετά την ομιλία του, ο κ. Πολάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες για επιμέρους θέματα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook