Χανιά | Πασχαλινό μπαζάρ από το Δημοτικό Γηροκομείο

χανιά-πασχαλινό-μπαζάρ-από-το-δημοτικ-229924

20150326_124538Το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, η Δημοτική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεροκούρου, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνουν αύριο το απόγευμα από τις 6 έως τις 9, με χειροποίητες δημιουργίες των ηλικιωμένων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου που παραχωρεί το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας Αγ. Γερασίμου Νεροκούρου.

Κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων να δώσει το «παρών» στο παζάρι αλληλεγγύης απηύθυνε ο πρόεδρος του γηροκομείου Γιώργος Κουκλάκης που επεσήμανε ότι παρά την τρομερή έλλειψη προσωπικού, οι εργαζόμενοι καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετούνται οι φιλοξενούμενοι ενώ επανέλαβε ότι στόχος της διοίκησης είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας του ιδρύματος: «Αυτό δεν αρκεί βέβαια να το θέλουμε εμείς. Χρειάζεται η ανάλογη στήριξη από φορείς, συλλόγους επιχειρηματίες και τον απλό κόσμο. Αυτό μέχρι στιγμής το έχουμε και τους ευχαριστώ όλους», είπε χαρακτηριστικά ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεροκούρου για τις μοναδικές δημιουργίες.

Από την πλευρά του συλλόγου, ο κ. Ασημένιος ανέφερε ότι μαζί με τα εκθέματα θα υπάρχει και πλούσιος μπουφές, προσφορά από τις δεσποινίδες και κυρίες-μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από μουσικό μέρος, με λαϊκό πρόγραμμα και παραδοσιακούς χορούς!

pasxalino pazari_nerokourou

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook