Χανιά | Πασίγνωστη σεφ έρχεται στα ΙΝΚΑ για να… παραδώσει μαθήματα

χανιά-πασίγνωστη-σεφ-έρχεται-στα-ινκα-398134

Μια νέα γλυκιά ενέργεια προσφοράς από τη Γιώτης θα φιλοξενήσουν από τις 22/07 έως τις 04/08/16 τα σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ με εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα της εταιρείας αλλά και επίδειξη ζαχαροπλαστικής από την γνωστή, αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ζαχαροπλάθουμε» με τη Γιώτης που μας εμπνέει για το πώς μπορούμε να αξιοποιούμε προϊόντα Γιώτης που έχουμε στην κουζίνα μας ώστε να προσφέρουμε στο καθημερινό τραπέζι τη χαρά ενός σπιτικού, νόστιμου γλυκού, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!

«Ξεναγός» σ’ αυτή τη δράση είναι η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου που, στις 23 Ιουλίου, από τις 10:30 έως τις 13:30, θα δείξει στους πελάτες του καταστήματος στον Κόμβο Αγίων Αποστόλων τον πιο νόστιμο και εύκολο τρόπο για να γίνουν ασυναγώνιστοι σεφ ζαχαροπλαστικής!

167b2ddf-ea9d-40c2-bdeb-2bf437d88135Παράλληλα, το πρόγραμμα «Ζαχαροπλάθουμε» με τη Γιώτης συνδυάζει τη χαρά των σπιτικών δημιουργιών ζαχαροπλαστικής με τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν αυξημένες ανάγκες. Γιατί με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής Γιώτης συμβάλουμε στην προσφορά 50.000 μερίδων κρέμας Άνθος Αραβοσίτου από τη Γιώτης στα παιδιά άπορων οικογενειών που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Πασίγνωστη σεφ έρχεται στα ΙΝΚΑ για να… παραδώσει μαθήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook