Χανιά | Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας | Photos

χανιά-παρουσιάστηκε-το-νέο-πρόγραμμα-466580

Παρουσιάστηκε σήμερα στα Χανιά το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΠΦΠΟ ,» Άνθρωποι και Ζώα, Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη» .

Το παρουσίασε η κα Μαρία Κοντού , που το δημιούργησε , Πρόεδρος του σωματείου μας Anima.A.L. και Επίκουρος Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το παρακολούθησαν 22 εκπαιδευτικοί απο τα Χανιά και μέλη και εθελοντές των φιλοζωικών συλλόγων σε Χανιά και Ρέθυμνο, συνολικά 35 άτομα.

Σε ανακοίνωσή της ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας Νατάσσα Μπομπολάκη αναφέρει:

«Η καινοτομία του νέου μας προγράμματος έγκειται στα πολύ ωραία, έξυπνα και επεξηγηματικά σποτάκια και εικόνες , που κεντρίζουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και την προσοχή των μικρών μαθητών.

Η παρουσίαση έγινε σε προσομοίωση τάξης με τους δασκάλους και εθελοντές να μπαίνουν για τα καλά στο ρόλο των μικρών μαθητών.

Στόχος μας να παρουσιαστεί το πρόγραμμα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία των δύο νομών ώστε οι μικροί μαθητές να μπολιαστούν κυρίως με το σεβασμό στην υπόλοιπη ζωή που συγκατοικεί τον πλανήτη.

Στα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινάριο και το επιθυμούν θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης , του εγκεκριμένου απο το υπουργείο Παιδείας προγράμματός μας ,στους μεν δασκάλους από το ΚΠΕ Βάμου στους δε εθελοντές από την Ομοσπονδία.

Άφθονο εκπαιδευτικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο site της Ομοσπονδίας Π.Φ.Π.Ο. Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.»

tr_xanionmpompolaki_pontikakismpompolaki

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook