Χανιά | Παρουσιάστηκε ο «νέος» Πλατανιάς | Photos

χανιά-παρουσιάστηκε-ο-νέος-πλατανι-408558

Τους νέους παίκτες και τις εμφανίσεις της σεζόν 2016-17, παρουσίασε ο Πλατανιάς σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ. Επίσης, γνωστοποίησε τη συνέχιση της επιτυχημένης χορηγικής συνεργασίας με τις εταιρίες ΑΝΕΚ και ΕΤΑΝΑΠ.

Στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ, το παρών έδωσαν η διοίκηση της ΠΑΕ, η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες, εκπρόσωποι των χορηγών, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας – Αποκορώνου, Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης των Χανίων και του Πλατανιά, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης και ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης, καθώς και πλήθος κόσμου.platanias faneles 2016-2017

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλης Μαθιουλάκης τόνισε: «Από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς θέλω να εκφράσω για μία ακόμα χρονιά τις ευχαριστίες της ομάδος σε δύο πραγματικούς φίλους. Δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα, αναφέρομαι βασικά στις εταιρικές δομές της ΑΝΕΚ LINES και της ΕΤΑΝΑΠ, οι οποίοι για 5η συνεχή χρονιά βοηθάνε την ομάδα σαν βασικοί χορηγοί, κάτι που δυστυχώς στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και δύσκολες πολύ περισσότερο ποδοσφαιρικά, που εν πάσει περιπτώσει οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» τα ξέρουν αυτά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο.faneles10

Ανταποκρίθηκαν πάλι στην έκκληση του Πλατανιά και βοήθησαν με ό,τι μπορούσε καλύτερο και ισχυρότερο οικονομικά να γίνει. Ευχής έργον να είχαμε και κάποιους συμπαραστάτες, γιατί υπάρχουν εταιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να δουν το παράδειγμα αυτών των δύο εταιριών. Αν εξαιρέσουμε τις μικρές χορηγίες που έχουν κάνει αρκετές εταιρίες υπάρχει μία αδιαφορία σε μία ομάδα, που σε αυτά τα τέσσερα χρόνια τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και από άποψη αγωνιστική και από άποψη ήθους και από άποψη εξαρτήσεων και εν πάσει περιπτώσει διαφέρει, είναι το κάτι άλλο, χωρίς να είναι μόνο αυτή σε αυτό που λέγεται σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τους δύο χορηγούς για ακόμα μία χρονιά και τους υπόσχομαι ότι ο Πλατανιάς θα κάνει ό,τι μπορεί και φέτος για να τους τιμήσει και με τα αποτελέσματά του».

Ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ, κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, τόνισε κατά την τοποθέτησή του: «Η σημερινή εκδήλωση δεν είναι απλά μία τυπική διαδικασία επικύρωσης της συνεργασίας της χορηγικής της ΑΝΕΚ LINES και της ΕΤΑΝΑΠ με την ομάδα του Πλατανιά. Είναι κυρίως μία αναγνώριση της θετικής πορείας που είχε την προηγούμενη χρονιά η κορυφαία εκπρόσωπος της αθλητικής ποδοσφαιρικής οικογένειας της Κρήτης, ο Πλατανιάς στο πανελλήνιο και κυρίως μία αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών που καταβάλλεται συνολικά, τόσο από τη διοίκηση, όσο και από την τεχνική ηγεσία. Η χρηστή διοίκηση είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να υπάρχουν τα επακόλουθα της ανάδειξης των αθλητικών αξιών που έχει να επιδείξει ο Πλατανιάς. Αλλά κυρίως και η έντιμη τεχνική ηγεσία είναι εκείνη που κατοχυρώνει αυτές τις αξίες προσδίδοντας αίγλη όχι μόνο στην τοπική ομάδα, την εκπρόσωπο της Κρήτης, αλλά κυρίως αίγλη στο πανελλήνιο και στο εξωτερικό, ότι μία απλή επαρχιακή ομάδα μπορεί να έχει εσωτερική δύναμη τέτοια ώστε να ανταγωνίζεται μεγάλες ομάδες στον τομέα του «ευ αγωνίζεσθαι». Με αυτή λοιπόν τη σκέψη είμαστε κι εμείς και για τη φετινή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ΑΝΕΚ, βασικός χορηγός της ομάδας του Πλατανιά, συνοδοιπόροι στην καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και στην ανοδική πορεία που διαπιστώνουμε χρόνο με τον χρόνο και ας συνοδεύουν οι ευχές όλων μας τη θετική αυτή πορεία για αίγλη, τιμή και απότιση φόρου τιμής στις προσπάθειες όλων των παραγόντων και συντελεστών αυτής της ωραίας αθλητικής ιδέας. Να είστε όλοι καλά. Πρόεδρε κ. Μαθιουλάκη καλή δύναμη να έχεις, προπονητή πάντα επιτυχίες, ποδοσφαιριστές να τιμάτε πάντα επάξια τη φανέλα του Πλατανιά κι εσείς φίλαθλοι αυξάνεστε και πληθύνεστε ώστε να φανεί και έμπρακτα η μεγάλη συνοδοιπορία και συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην κορυφαία αυτή εκπροσώπηση».

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ, κ. Γιώργος Αρχοντάκης είπε: “Ο Πλατανιάς κάθε χρονιά έχει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και αυτό ελπίζουμε και για φέτος. Ευχόμαστε στον πρόεδρο, στον προπονητή και στους παίκτες, καλή επιτυχία τη νέα αυτή σεζόν”.

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ, κ. Μανώλης Αποστολάκης, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι για τέταρτη συνεχή χρονιά ξαναμαζευόμαστε, που αυτό σημαίνει ότι τα πήγαμε καλά τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, τα πήγαμε καλά μαζί και τα πάμε καλά και μοναχοί μας ο καθένας για να συνεχίσουμε να είμαστε χορηγοί. Για την ΕΤΑΝΑΠ η έτερη έννοια της εταιρικής ευθύνης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας. Στα πλαίσια αυτά της εταιρικής ευθύνης η ΕΤΑΝΑΠ διαθέτει ένα σεβαστό ποσόν για την τοπική κοινωνία. Το ποσό πάει πάνω από 1,2 και φέτος θα πιάσει και το 1,5% του τζίρου μας, το οποίο διατίθεται το μεγαλύτερο μέρος για αθλητικούς και κοινωνικούς σκοπούς. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν συνεργαζόμαστε με την ομάδα του Πλατανιά για πέμπτη συνεχή χρονιά, με μία ομάδα η οποία έχει τιμήσει τις χορηγίες που παίρνει και γι’ αυτό λοιπόν τον λόγο συνεχίζουμε και φέτος να συνεργαζόμαστε. Μία ομάδα που παρουσιάζει τα Χανιά στο πανελλήνιο, που βοηθάει την τοπική οικονομία, αναδεικνύει την τοπική κοινωνία και γι’ αυτόν λοιπόν τον λόγο συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα του Πλατανιά. Εύχομαι σε όλους, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φιλάθλους, υγεία πρώτα απ’ όλα και καλή πορεία».faneles9

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης, μεταξύ άλλων τόνισε: “Τα άλματα που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικά, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν που έφτασε να διεκδικεί ακόμα και την έξοδό της στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η θετική ενέργεια θα συνεχίζεται και τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι δύο εταιρίες ΑΝΕΚ και ΕΤΑΝΑΠ, είναι λαϊκής βάσης και συμπράττουν μαζί, στηρίζουν και στηρίζονται από τον Πλατανιά”.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Χρήστος Καρυπίδης, Γιώργος Μανούσος, Χάρις Ντιλαβέρ, Θοδωρής Λαμπίρης, Αντώνης Ηλιάδης, Ντίντακ Ντεβέσα, Γιάννης Παπανικολάου και Βιτάλι Πριντέτα. Επίσης αποκαλύφθηκαν οι νέες φανέλες με την εντός έδρας να συνεχίζει την περυσινή παράδοση με τις οριζόντιες κόκκινες και άσπρες ρίγες και άσπρο σορτς, την εκτός έδρας να είναι κόκκινη, ενώ την τρίτη να είναι γαλάζια.

 

 

faneles8

 

faneles7

faneles5

faneles4

faneles3

faneles2

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook