Χανιά | Παρουσιάζονται οι αρχιτεκτονικές προτάσεις για τα σκιάδια στο Λιμάνι | Photos

χανιά-παρουσιάζονται-οι-αρχιτεκτονι-191776

exagora3-6Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του «Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Προσχεδίων Σκιαδίων – Στεγάστρων και Αισθητικής Αναβάθμισης Όψεων στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων», το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ο Δήμος Χανίων και το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου οργανώνουν έκθεση όλων των προτάσεων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

exagora2-3Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός μπορεί να μην έδωσε νικητή, όμως η τοποθέτηση σκιαδίων στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων θα προχωρήσει με μια συνθετική μελέτη, η οποία θα συνδυάζει στοιχεία των τριών μελετών που διακρίθηκαν και οι οποίες θα εξαγοραστούν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. ΕΔΩ μπορείτε να θυμηθείτε τις προτάσεις που διακρίθηκαν.

exagora2-4Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Μεγάλο Αρσενάλι και θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε πρωί από τις 8:30 έως τις 14:30 .

Τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού θα βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 , ώρα 14:00 για ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες σχετικά με την πορεία και τα συμπεράσματα του διαγωνισμού.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook