Χανιά | Παρουσία διεθνών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών το «ΣτηρίΖΩ» του Δήμου Κισάμου

χανιά-παρουσία-διεθνών-παλαίμαχων-πο-527644

Στην τελική του ευθεία έχει μπει η διοργάνωση του φετινού φιλανθρωπικού αγώνα παλαιμάχων με την επωνυμία «ΣτηρίΖΩ» που διεξάγεται για 4η συνεχή χρονιά. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμο Κισσάμου, στη Νεολαία Κισάμου, στην Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Εθνικής ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος».

Η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στην πόλη της Κισάμου, περιλαμβάνει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε παλαίμαχους του Κισσαμικού και τη Θύελλας Καλαθαινών, με την ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 (Δημ.Στάδιο Κισσάμου). Νωρίτερα, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κισάμου ο αγώνας «Fun Run», 4ων χιλιομέτρων.

Τη διοργάνωση λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι διεθνείς τερματοφύλακες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Βασίλης Κωνσταντίνου (νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Παναγιώτης Κελεσίδης, ο πρώην διεθνής μέσος και Χανιώτης, Γιάννης Δαμανάκης και ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μύρωνας Σηφάκης.

Ο φετινός φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας «ΣτηρίΖΩ» θα είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλαθαινών, Θανάση Σγουρομάλλη, ενώ τα έσοδα του θα διατεθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κισσάμου.

Εν κατακλείδι, αξίζει να τονιστεί ότι στο περιθώριο της σημαντικής αυτής αθλητικής και κοινωνικής πρωτοβουλίας για την Κίσαμο, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης θα παρουσιάσει το βιβλίο του – βιογραφία με τίτλο «Το Λιοντάρι του Θρύλου». Η παρουσία του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (28/4) στις 19:00, στο Μουσείο της Εθνικής μας ομάδας στα Χανιά (Τσουδερών 40).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook