Χανιά | Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Παπαδάκη «Κλειστό λόγω αγάπης»

χανιά-παρουσίαση-του-νέου-βιβλίου-της-387210

Το νέο μυθιστόρημα της Μαρίας Παπαδάκη με τίτλο «Κλειστό λόγω αγάπης», η πλοκή του οποίου διαδραματίζεται κυρίως στα Χανιά, παρουσιάζεται την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο ιστορικό καφέ «ΚΗΠΟΣ».

Πρόκειται για μία αισθηματική- και όχι μόνο- ιστορία που ξεκινά από τα Χανιά την περίοδο της Γερμανικής Kατοχής και της Eθνικής Αντίστασης και, μετά από συναρπαστικές περιπέτειες των ηρώων, καταλήγει ως τα σήμερα. Είναι το τρίτο βιβλίο της συγγραφέως, η οποία – σύν τοις άλλοις – διαθέτει και ιδιαίτερο στιχουργικό ταλέντο.

Στίχους της, μελοποιημένοι από κορυφαίους συνθέτες, έχουν κατά καιρούς ερμηνεύσει οι Βασίλης Λέκκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός, Μιχάλης Κουνάλης και δεκάδες άλλοι τραγουδιστές.

Το βιβλίο παρουσιάζει η φιλόλογος Γιούλα Κανιτσάκη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ερασιτέχνης ηθοποιός Χριστίνα Βεριβάκη.

Στίχους της Μαρίας Παπαδάκη θα ερμηνεύει η μουσικός Έμμα Χιωτάκη. Θα ακουστούν επίσης από τους Γιώργο Νταλάρα και Μιχάλη Κουνάλη και άλλα τραγούδια της συγγραφέως (βιντεοσκοπημένα).

Την εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών και τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων, συντονίζει ο Δημήτρης Νικολακάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook