Χανιά | Παρουσίαση του βιβλίου «Όταν το σώμα μιλάει» στο Νεώριο Μόρο

χανιά-παρουσίαση-του-βιβλίου-όταν-το-339360

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 8 μ.μ. θα βρίσκεται στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων η Susana Noemi Abigador για να παρουσιάσει το βιβλίο της Όταν το σώμα μιλάει, Μεθοδολογία και Ασκήσεις για τη σωματική έκφραση, των εκδόσεων γιαλός, μέσα στο οποίο καταθέτει, πως η Σωματική Έκφραση είναι ένα σύστημα που εκπαιδεύει καρδιά, νου και σώμα και ως εργαλείο ανοίγει δρόμους για την προσωπική έκφραση, τη διαδραστική επικοινωνία, τη βιωματική χαρά.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εμψυχωτές, δασκάλους χορού, θεάτρου, νηπιαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ανθρώπους στο χώρο της θεραπείας αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για το ταξίδι στη σχέση «ψυχή-σώμα-έκφραση».

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 5 Μαρτίου, 5 μ.μ. έως 8:30 μ.μ. και κατόπιν κράτησης θέσης στο 28210 72352 θα μπορεί κανείς να συμμετάσχει σε βιωματικό σεμινάριο σωματικής έκφρασης και Danza Vital (χορός αυτογνωσίας) με τη Susana Abigador στον Πολυχώρο ΜΕΓΑΛο Ο.

Η Susana Noemi Abigador έφτασε στην Ελλάδα εξελίσσοντας στη διαδρομή την τέχνη και τον εαυτό της, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις ενδιάμεσες στάσεις. Εμπνεύστηκε, οργάνωσε και αποκρυστάλλωσε τη Σωματική Έκφραση και τώρα την προσφέρει σχηματικά αλλά και απλόχερα μέσα απ’ τις σελίδες του βιβλίου της Όταν το σώμα μιλάει. Είναι δημιουργός του συστήματος Danza Vital, μία μέθοδος χορού αυτογνωσίας και σύμβουλος βιωματικής μεθοδολογίας. Έχει εργασθεί με θεατρικά σχήματα όπως το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν στην χορογραφία της τραγωδίας Ιφιγένεια εν Αυλίδι στην Επίδαυρο και με τα Ελεύθερα Θέατρα της Κύπρου στην τραγωδία Βάκχες στο Ηρώδειο. Έχει μιλήσει στο κοινό του TEDxLesvos Οκτώβριος 2015 με τίτλο «Όταν το σώμα μιλάει» και του TEDxKidsIlissos Δεκέμβριος 2015 με τίτλο «Τα παιδιά, δάσκαλοι της σωματικής έκφρασης». Εμψυχώνει ομάδες σωματικής έκφρασης και Danza Vital στην Αθήνα και συντονίζει βιωματικά σεμινάρια στην Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία και Αργεντινή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook