Χανιά | Παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Σφιακιανάκη στην Ο.Α.Κ στο Κολυμπάρι

χανιά-παρουσίαση-του-βιβλίου-του-μανώ-85211


ethismosΗ παρουσίαση του βιβλίου του Χανιώτη, προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφιακιανάκη και των Κωνσταντίνου Σιώμου και Γεωργίου Φλώρου, με τίτλο «Εθισμός στο Διαδίκτυο και άλλες συμπεριφορές υψηλού κινδύνου» θα πραγματοποιηθεί  τo Σάββατο 10 Αυγούστου 2013, στις 20.30, στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, Κολυμπάρι Χανίων.

Πρόκειται για έναν πρακτικό οδηγό για τις παθολογικές συμπεριφορές που αναπτύσσονται στο διαδίκτυο. Συγχρόνως, οι γονείς θα δουν σημαντικούς τρόπους προφύλαξης των παιδιών.

 

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί το Σάββατο στις 8:30 το βράδυ στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι Χανίων, παρουσία του Μακαριότατου Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρου Β’.

Για το βιβλίο, το οποίο συνυπογράφουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο Κωνσταντίνος Σιώμος και ο ψυχίατρος Γεώργιος Φλώρος, θα μιλήσουν οι Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», Mιχάλης Μπλέτσας, ερευνητής-διευθυντής Πληροφορικής MIT Media Lab, Άννα Λυδάκη, αν. καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, Δημήτρης Καμπουράκης, δημοσιογράφος-συγγραφέας και Γιώργος Οικονομέας, δημοσιογράφος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook